№ 2134 Рішення сесії Дрогобицької міської ради ”Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)”

18.12.2019 726

№ 2134 Рішення сесії Дрогобицької міської ради ”Про надання дозволу на розроблення  технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки  в натурі (на місцевості)”

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
59 сесія сьомого скликання
РІШЕННЯ

від 18.12.2019 року № 2134

Про надання дозволу на розроблення
технічної документації із землеустрою
щодо встановлення меж земельної ділянки
в натурі (на місцевості)

Розглянувши клопотання фізичних осіб про надання згоди на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та рекомендації постійної комісії ради з питань регулювання земельних відносин (протоколи № 131 від 18.09.2019р., № 134 від 07.11.2019р.), керуючись статтями 12, 118, Земельного кодексу України, і відповідно до п.34 ч.1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада в и р і ш и л а :
1. Надати дозвіл на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд:
1.1. Вісторовській Тетяні Яківні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 153 кв. м. на вул. Коваліва, 9, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).
1.2. Сабату Володимиру Олексійовичу, прож. с. Н. Кропивник, Дрогобицького району, земельну ділянку орієнтовною площею 600 кв. м. на вул. 22 Січня, 78, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).
1.3. Беці Дарії Михайлівні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 592 кв. м. на вул. Зарічна, 12, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).
2. Фізичним особам, вказаним у цьому рішенні, звернутися до суб’єкта господарювання, що є виконавцем робіт із землеустрою, згідно із законом, для розроблення технічної документації. Розроблення технічної документації проводити у відповідності до вимог чинного земельного законодавства.
3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію ради з питань регулювання земельних відносин (І.Дзюрах).

Міський голова Т. Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту