№ 2135 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про затвердження Програми «Фінансування робіт з будівництва, реконструкції, реставрації об’єктів житлово-комунального господарства та інших об’єктів соціальної та виробничої інфраструктури комунальної власності на 2024р.» “

18.01.2024 5452

№ 2135 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про затвердження Програми  «Фінансування робіт з будівництва,  реконструкції, реставрації об’єктів житлово-комунального господарства та інших об’єктів соціальної та виробничої інфраструктури комунальної власності на 2024р.»  “

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
XLVI сесія восьмого скликання
РІШЕННЯ

від 18.01.2024 року № 2135

 

Про затвердження Програми
«Фінансування робіт з будівництва,
реконструкції, реставрації об’єктів
житлово-комунального господарства
та інших об’єктів соціальної
та виробничої інфраструктури
комунальної власності на 2024р.» »

З метою забезпечення ефективного освоєння інвестицій в основний капітал, для підвищення якості життя мешканців Дрогобицької міської територіальної громади, на виконання рішення сесії Дрогобицької міської ради від 187.01.2024 року № 2131 «Про внесення змін до бюджету Дрогобицької міської територіальної громади на 2024 рік», враховуючи рекомендації постійної комісії ради з питань бюджету, планування, фінансів, цінової політики та інвестицій( протокол № 96 від 16.01.2024 року) та керуючись п. 22 ч. І ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада вирішила:
1. Затвердити Програму «Фінансування робіт з будівництва, реконструкції, реставрації об’єктів житлово-комунального господарства та інших об’єктів соціальної та виробничої інфраструктури комунальної власності на 2024р.» згідно з додатком.
2. Фінансовому управлінню (О. Савран) здійснювати фінансування
програми у межах коштів, затверджених департаменту міського господарства
на її виконання по:
КПКВК 1217310 «Будівництво об’єктів житлово-комунального господарства».
КПКВК 1217330 «Будівництво інших об’єктів соціальної та виробничої інфраструктури комунальної власності»;
3. Відповідальність за виконання даного рішення покласти на
департамент міського господарства (А. Гаргаса).
4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на голову постійної комісії ради з питань бюджету, планування, фінансів, цінової політики та інвестицій (Р. Бейзик).

Міський голова Тарас КУЧМА

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту