№ 2139 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про надання дозволу на встановлення інформаційної дошки(металева конструкція)“

18.01.2024 5451

№ 2139 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про надання дозволу на встановлення  інформаційної дошки(металева конструкція)“

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
XLVI сесія восьмого скликання
РІШЕННЯ

від 18.01.2024 року № 2139

 

Про надання дозволу
на встановлення
інформаційної дошки(металева конструкція)

Керуючись ст.26 Закону України «Про місцеве самоврядування» та «Положенням про порядок встановлення, обліку та демонтажу пам’ятних знаків, меморіальних та інформаційних дощок на території Дрогобицької міської територіальної громади», затвердженим рішенням сесії від 14.12.2023 №2020, враховуючи рекомендації постійної комісії ради з питань освіти, культури, молодіжної політики, сім’ї, спорту, туризму (протокол №_____від _____2024р.), Дрогобицька міська рада вирішила:

1. Надати дозвіл управлінню культури та розвитку туризму на встановлення інформаційної дошки (металева конструкція) – з рекламним полем 3х2 м (міського знакування) у місті Дрогобичі на вул. Солоний Ставок, 27 згідно тексту наведеному у додатку.
2. Витрати на виготовлення та встановлення інформаційної дошки (металева конструкція) будуть здійснені за депутатські кошти.
3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію ради з питань освіти, культури, молодіжної політики, сім’ї, спорту(Р.Грицай).

Міський голова Тарас КУЧМА

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту