№ 214 Розпорядження міського голови “Про утворення комісії з питань контролю за здійсненням надходжень акцизного податку з реалізації суб’єктами господарювання роздрібної торгівлі підакцизних товарів на території м. Дрогобича”

13.04.2017 444

№ 214 Розпорядження міського голови “Про утворення комісії з питань контролю за здійсненням надходжень  акцизного податку з реалізації суб’єктами господарювання роздрібної торгівлі підакцизних товарів на території м. Дрогобича”

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я
МІСЬКОГО ГОЛОВИ

від 13 квітня 2017 р. №214-р

Про утворення комісії з питань контролю
за здійсненням надходжень акцизного податку
з реалізації суб’єктами господарювання роздрібної
торгівлі підакцизних товарів на території м. Дрогобича

З метою наповнення міського бюджету м. Дрогобича, керуючись п. 20 ч. 4 ст. 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»:
1. Утворити комісію з питань контролю за здійсненням надходжень акцизного податку з реалізації суб’єктами господарювання роздрібної торгівлі пі акциз товарів до міського бюджету м. Дрогобича згідно з додатком 1.
2. Затвердити Положення про комісію з питань контролю за здійснення надходжень акцизного податку з реалізації суб’єктами господарювання роздрібної торгівлі підакцизних товарів до міського бюджету м. Дрогобича згідно з додатком 2.
3. Розпорядження міського голови від 21.12.2015 № 589 – р «Про утворення комісії з питань контролю за здійсненням надходжень акцизного податку з реалізації суб’єктами господарювання роздрібної торгівлі підакцизних товарів на території м. Дрогобича» вважати таким, що втратило чинність.
4. Контроль за виконання цього розпорядження залишаю за собою

Міський голова Т. Кучма

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту