№ 214 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про внесення змін до рішень Дрогобицької міської ради від 18.12.2015 року № 42 «Про припинення (ліквідацію) юридичної особи – управління комунальних ресурсів виконавчих органів Дрогобицької міської ради»” (плюс додаток)

31.03.2016 448

№ 214 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про внесення  змін до рішень Дрогобицької міської ради від 18.12.2015 року № 42 «Про припинення (ліквідацію) юридичної особи – управління комунальних ресурсів виконавчих органів Дрогобицької міської ради»” (плюс додаток)

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА

VШ сесія сьомого скликання

Р І Ш Е Н Н Я

від  31 березня  2016 року № 214

 

Про внесення  змін до рішень Дрогобицької

міської ради від 18.12.2015 року № 42 «Про

припинення (ліквідацію) юридичної особи –

управління комунальних ресурсів виконавчих

органів Дрогобицької міської ради»  

 

            Розглянувши клопотання ліквідаційної комісії управління комунальних ресурсів виконавчих органів Дрогобицької міської ради, взявши до уваги пропозиції постійної комісії ради з питань оренди, приватизації комунального майна, промисловості, торгівлі, громадського харчування, побутового обслуговування, малого та середнього бізнесу (протокол від 17.10.2016р. № 10) керуючись п.30 ст.26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст.33 та ст. 36 Закону України « Про державну реєстрацію юридичних та фізичних осіб – підприємців.», ст. 59 Господарського кодексу України , ст. ст. 104,105, 111 Цивільного кодексу України, міська рада вирішила:

  1. Пункт 5 рішення Дрогобицької міської ради від 18.12.2015 року № 42 «Про припинення (ліквідацію) юридичної особи – управління комунальних ресурсів виконавчих органів Дрогобицької міської ради» викласти в новій редакції:

«Завершити ліквідацію управління комунальних ресурсів виконавчих органів Дрогобицької міської ради до 31.12.2016 року».

  1. Ліквідаційній комісії управління комунальних ресурсів (Л.Пелещак), з метою забезпечення діяльності відділу оренди та приватизації комунального майна виконавчого комітету Дрогобицької міської ради, здійснити передачу від управління комунальних ресурсів до відділу оренди та приватизації комунального майна всіх діючих станом на 1 лютого 2016 року договорів оренди земельних ділянок, укладених між Дрогобицькою міською радою та орендарями, на підставі акту приймання – передачі до 30.04.2016 р.
  2. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію ради з питань регулювання земельних відносин (О. Балог) та постійну комісію з питань оренди, приватизації, комунального майна, промисловості, торгівлі, громадського харчування, побутового обслуговування, малого та середнього бізнесу (Ю. Кушлик).

Міський голова                                                                           Т. Кучма

 

 

 

 

                                                                     Додаток

До рішення Дрогобицької міської ради

                                                                     від ___ __________ 2014 року №

 

                                               Зміни

до положення «Про управління комунальних ресурсів виконавчих органів Дрогобицької міської ради», затвердженого рішенням Дрогобицької міської ради 30.03.2011 року № 176

Положення доповнити пунктом 2.37 наступного змісту:

«п.2.37 Управління укладає договори про встановлення особистого строкового сервітуту для розмішення  малої архітектурної форми у відповідності до діючого законодавства України, рішень Дрогобицької міської ради та виконавчого комітету Дрогобицької міської ради. Здійснює контроль за виконанням цих договорів. Взаємодіє з фінансовим управлінням Дрогобицької міської ради. Вживає заходи до користувачів, які не виконують умови договору, веде облік та контроль за надходженням коштів від користувачів.»

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту