№ 2142 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про включення в перелік об’єктів комунальної власності, які підлягають продажу на конкурентних засадах шляхом проведення електронного аукціону нежитлового приміщення за адресою: м. Дрогобич, вул. Тарнавського, 33“

18.01.2024 5448

№ 2142 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про включення в перелік об’єктів  комунальної власності, які підлягають продажу на конкурентних засадах шляхом проведення  електронного аукціону нежитлового приміщення  за адресою: м. Дрогобич, вул. Тарнавського, 33“

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
XLVI сесія восьмого скликання
РІШЕННЯ

від 18.01.2024 року № 2142

 

Про включення в перелік об’єктів
комунальної власності, які підлягають продажу
на конкурентних засадах шляхом проведення
електронного аукціону нежитлового приміщення
за адресою: м. Дрогобич, вул. Тарнавського, 33. 

З метою забезпечення прозорості та відкритості наповнення місцевого бюджету, беручи до уваги звернення КП «Служба муніципального управління» Дрогобицької міської ради № 3020/3-32 від 16.11.2023 р., враховуючи рекомендації постійної комісії ради з питань оренди та приватизації комунального майна, промисловості, торгівлі, громадського харчування, побутового обслуговування, малого та середнього бізнесу (протокол № 48 від 10.01.2024 р.), керуючись ст. 26 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”, Законом України „Про приватизацію державного і комунального майна”, Порядком проведення електронних аукціонів для продажу об’єктів малої приватизації та визначення додаткових умов продажу, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 10.05.2018 р. № 432, міська рада вирішила:
1. Включити в перелік об’єктів комунальної власності Дрогобицької міської територіальної громади в особі Дрогобицької міської ради Львівської області, які підлягають продажу на конкурентних засадах шляхом проведення електронного аукціону нежитлове приміщення за адресою: м. Дрогобич, вул. Тарнавського, 33, орієнтовною площею 156,5 м. кв. (колишнє бюро ритуальних послуг).
2. Управлінню майна громади виконавчих органів Дрогобицької міської ради забезпечити:
2.1. оприлюднення переліку об’єктів комунальної власності, які включені до переліку об’єктів, що підлягають продажу на конкурентних засадах шляхом проведення електронного аукціону, згідно з вимогами Закону України «Про приватизацію державного і комунального майна», Порядку проведення електронних аукціонів для продажу об’єктів малої приватизації та визначення додаткових умов продажу, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 10.05.2018 р. № 432;
2.2. здійснення приватизації нежитлове приміщення шляхом електронного аукціону;
2.3. оголошення конкурсу з відбору суб’єктів оціночної діяльності для визначення ринкової вартості об’єкту нерухомого майна;
2.4. внесення вказаного вище об`єкту в Державний реєстр речових прав на нерухоме майно за територіальною громадою в особі Дрогобицької міської ради Львівської області.
3. Балансотримачеві КП «Служба муніципального управління» Дрогобицької міської ради забезпечити виготовлення технічного паспорту на нежитлове приміщення за адресою: м. Дрогобич, вул. Тарнавського, 33, орієнтовною площею 156,5 м. кв.
4. Виконання даного рішення доручити управлінню майна громади виконавчих органів Дрогобицької міської ради, КП «Служба муніципального управління» Дрогобицької міської ради.
5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію ради з питань оренди та приватизації комунального майна, промисловості, торгівлі, громадського харчування, побутового обслуговування, малого та середнього бізнесу (Ю.Кушлика).

Міський голова Тарас КУЧМА

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту