№ 2145 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про підтвердження факту перебування об’єктів нерухомого майна в комунальній власності територіальної громади в особі Дрогобицької міської ради Львівської області“

18.01.2024 5456

№ 2145 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про підтвердження факту перебування об’єктів нерухомого майна в комунальній  власності територіальної громади в особі Дрогобицької міської ради Львівської області“

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
XLVI сесія восьмого скликання
РІШЕННЯ

від 18.01.2024 року № 2145

 

Про підтвердження факту перебування
об’єктів нерухомого майна в комунальній
власності територіальної громади в особі
Дрогобицької міської ради Львівської області  

З метою проведення державної реєстрації речових прав на нерухоме майно, беручи до уваги службову записку начальника управління майна громади № 24 від 08.01.2024 р., враховуючи рекомендації постійної комісії ради з питань оренди, приватизації комунального майна, промисловості, торгівлі, громадського харчування, побутового обслуговування, малого та середнього бізнесу (протокол № 48 від 10.01.2024 р.), керуючись ст. ст. 26, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень», міська рада вирішила:
1.Підтвердити факт перебування в комунальній власності територіальної громади в особі Дрогобицької міської ради Львівської області об’єкту нерухомого майна – нежитлової будівлі площею 221,6 кв. м., що знаходиться за адресою: вул. Трускавецька, 120/1, м. Дрогобич, Львівської області.
2.Підтвердити факт перебування в комунальній власності територіальної громади в особі Дрогобицької міської ради Львівської області об’єкту нерухомого майна – нежитлової будівлі площею 239,6 кв. м., що знаходиться за адресою: вул. Трускавецька, 120/2, м. Дрогобич, Львівської області.
3.Підтвердити факт перебування в комунальній власності територіальної громади в особі Дрогобицької міської ради Львівської області об’єкту нерухомого майна – нежитлового приміщення площею 274 кв. м., що знаходиться за адресою: вул. Трускавецька, 2, приміщення № 1, м. Стебник, Львівської області.
4.Управлінню майна громади виконавчих органів Дрогобицької міської ради:
4.1. забезпечити внесення вказаних вище об`єктів в Державний реєстр речових прав на нерухоме майно за територіальною громадою в особі Дрогобицької міської ради Львівської області;
4.2. поставити на баланс управління майна громади виконавчих органів Дрогобицької міської ради нежитлове приміщення площею 274 кв. м. за адресою:м. Стебник, вул. Трускавецька, 2, приміщення № 1;
4.3.встановити балансову вартість на рівні експертної оцінки нежитлового приміщення площею 274 кв. м. за адресою: м. Стебник, вул. Трускавецька, 2, приміщення № 1 та затвердити висновок про вартість майна.
5. Виконання даного рішення доручити Управлінню майна громади виконавчих органів Дрогобицької міської ради.
6. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію ради з питань оренди та приватизації комунального майна, промисловості, торгівлі, громадського харчування, побутового обслуговування, малого та середнього бізнесу.

Міський голова Тарас КУЧМА

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту