№ 215 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про визнання виконавчого комітету Дрогобицької міської ради органом приватизації та орендодавцем комунального майна територіальної громади м. Дрогобича ” (плюс додаток)

31.03.2016 561

№ 215 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про визнання виконавчого комітету Дрогобицької міської ради органом приватизації та орендодавцем комунального майна територіальної громади м. Дрогобича ” (плюс додаток)

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА

VШ  сесія сьомого скликання

РІШЕННЯ

від 31 березня  2016  року  № 215

 

Про визнання виконавчого

комітету Дрогобицької міської ради  

органом приватизації та орендодавцем комунального

майна територіальної громади м. Дрогобича
Відповідно до ст.26, ст.30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст. 4 Закону України «Приватизацію невеликих державних підприємств (малу приватизацію)», Закону України «Про оренду державного та комунального майна» Дрогобицька міська рада в и р і ш и ла:

1.Визнати виконавчий комітет Дрогобицької міської ради  органом приватизації та орендодавцем нежитлових приміщень, будівель та споруд, які належать до комунальної власності територіальної громади м. Дрогобича.

  1. Внести зміни та доповнення в положення « Про виконавчий комітет Дрогобицької міської ради» згідно з додатком.
  2. Визнати такою, що втратила чинність ухвала Дрогобицької міської ради від 28.02.2007 року № 230 «Про управління комунальних ресурсів виконавчих органів Дрогобицької міської ради».
  3. Виконавчому комітету Дрогобицької міської ради переукласти всі діючі договори оренди нежитлових приміщень комунальної власності м. Дрогобича, які діяли станом на 31.03.2016року з управлінням комунальних ресурсів виконавчих органів Дрогобицької міської ради, на термін з 01.04.2016 по 31.12.2016року.
  4. Ліквідаційній комісії управління комунальних ресурсів (Л. Пелещак) згідно акту прийому-передачі передати відділу оренди та приватизації комунального майна виконавчого комітету Дрогобицької міської ради зазначені в п. 4 договори оренди нежитлових приміщень в термін до 15.04.2016 року.
  5. Контроль за виконанням цього рішення покласти на міського голову та постійну комісію ради з питань оренди, приватизації, комунального майна, промисловості, торгівлі, громадського харчування, побутового обслуговування, малого та середнього бізнесу (Ю.Кушлик).

 

Міський голова                                                                                    Т. Кучма

 

 

                                                        Додаток

                                              до рішення VШ сесії сьомого скликання

Дрогобицької міської ради

                                               від 31 березня 2016 року № 215

Зміни та доповнення

до положення «Про виконавчий комітет Дрогобицької міської ради», затвердженого рішенням Дрогобицької міської ради від 28.02.2007 року

№ 227

          Положення «Про виконавчий комітет Дрогобицької міської ради» доповнити наступним пунктом:

п.3.3 На підставі рішень Дрогобицької міської ради, виконавчий комітет, як орган приватизації та орендодавець нежитлових приміщень, будівель та споруд укладає договори купівлі – продажу  нежитлових приміщень, будівель та споруд у відповідності до вимог Закону України «Про приватизацію невеликих державних підприємств ( малу приватизацію)», контролює роботу відділу оренди та приватизації комунального майна, укладає  договори оренди нежитлових приміщень, будівель та споруд, а також погоджує договори оренди нежитлових приміщень, будівель та споруд, які укладаються  комунальними установами, підприємствами Дрогобицької міської ради та іншими структурними підрозділами виконавчих органів Дрогобицької міської ради, приймає рішення щодо проведення конкурсу з відбору суб’єктів оціночної діяльності для проведення експертних оцінок майна, проведення конкурсу переможців на укладення договорів оренди нежитлових приміщень, будівель та споруд.

 

Секретар міської ради                                                                     О. Хрущ

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту