№ 2150 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про прийняття у комунальну власність Дрогобицької міської територіальної громади захисної споруди на вулиці Гайдамацька, 22“

18.01.2024 5483

№ 2150 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про прийняття у комунальну власність Дрогобицької міської територіальної громади захисної споруди на вулиці Гайдамацька, 22“

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
XLVI сесія восьмого скликання
РІШЕННЯ

від 18.01.2024 року № 2150

 

Про прийняття у комунальну власність
Дрогобицької міської територіальної громади
захисної споруди на вулиці Гайдамацька, 22   

З метою впорядкування та приведення до відповідного технічного стану захисної споруди, відповідно до ст.142 Конституції України, ст.ст,59,60 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, Цивільного Кодексу України, Наказу Міністерства внутрішніх справ від 09.07.2018  № 579 Про затвердження вимог з питань використання та обліку фонду захисних споруд цивільного захисту. Беручи до уваги рекомендації постійної комісії ради з питань оренди, приватизації, комунального майна, промисловості, торгівлі, громадського харчування, побутового обслуговування, малого та середнього бізнесу (протокол № 48 від 10.01.2024), міська рада вирішила:

1. Прийняти в комунальну власність Дрогобицької міської територіальної громади захисну споруду (сховище – обліковий номер 49724), що знаходиться на вулиці Гайдамацька, 22 в місті Дрогобичі.

2. Визначити балансоутримувача захисної споруди, вказаного в п.1 рішення – комунальне підприємство «Екран-Сервіс» (О. Томашенко).

3. Балансоутримувачу захисної споруди виготовити технічну документацію з інвентаризації приміщення сховища та виготовити проектно-кошторисну документацію з капітального ремонту.

4. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію ради з питань оренди, приватизації, комунального майна, промисловості, торгівлі, громадського харчування, побутового обслуговування, малого та середнього бізнесу (Ю. Кушлик).

Міський голова Тарас КУЧМА

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту