№ 2153 Рішення сесії Дрогобицької міської ради ”Про передачу в оренду, продовження терміну дії договорів оренди нежитлових приміщень, встановлення розміру плати за оренду нежитлових приміщень комунальної власності територіальної громади м. Дрогобича та внесення змін у рішення сесії Дрогобицької міської ради”

16.01.2020 798

№ 2153 Рішення сесії Дрогобицької міської ради ”Про передачу в оренду, продовження терміну  дії договорів оренди  нежитлових  приміщень, встановлення розміру плати за оренду нежитлових  приміщень комунальної власності  територіальної  громади м. Дрогобича та внесення змін у рішення сесії Дрогобицької міської ради”

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
60 сесія сьомого скликання
Р І Ш Е Н Н Я

від 16.01.2020 р. № 2153

Про передачу в оренду, продовження терміну
дії договорів оренди нежитлових приміщень,
встановлення розміру плати за оренду нежитлових
приміщень комунальної власності територіальної громади
м. Дрогобича та внесення змін у рішення сесії Дрогобицької міської ради

Розглянувши клопотання фізичних та юридичних осіб, врахувавши рекомендації постійної комісії ради з питань оренди та приватизації комунального майна, промисловості, торгівлі, громадського харчування, побутового обслуговування, малого та середнього бізнесу (протокол від 04.01.2020 року №88) та постійної комісії ради з питань бюджету, планування фінансів та цінової політики та інвестицій (протокол № 103 від 13.01.2020 року), керуючись ст. 26 Закону України „ Про місцеве самоврядування в Україні ”, Законом України „ Про оренду державного та комунального майна ”, міська рада вирішила:
1. Виконавчому комітету Дрогобицької міської ради укласти договір оренди нежитлового приміщення, що знаходиться за адресою: м. Дрогобич, вул. 22 Січня, 26, площею 296,6 кв. м. з Дрогобицькою районною радою, терміном на 1 рік.
1.1. Розрахунок орендної плати для Дрогобицької районної ради здійснювати відповідно до Методики розрахунку нарахування орендної плати, затвердженої рішенням сесії ДМР № 1313 від 23.08.2018 року, у розмірі 1,00 грн. без ПДВ в рік.
2. Виконавчому комітету Дрогобицької міської ради продовжити договір оренди 1кв. м. площі вежі за адресою: м. Дрогобич, пл. Ринок,1 з КП «Дрогобицьке регіональне радіомовлення «Франкова Земля», для встановлення передавальної антени для організації малопотужного радіомовлення у діапазоні 87,5 – 108 МГц, на період з 01.01.2020 року по 31.12.2020 року.
2.1. Розрахунок орендної плати для КП «Дрогобицьке регіональне радіомовлення «Франкова Земля» здійснювати у розмірі 1,00грн. без ПДВ.
3. Відділу освіти виконавчих органів Дрогобицької міської ради надати дозвіл на продовження договору оренди нежитлового приміщення, що знаходиться за адресою: м. Дрогобич, вул. Бориславська, 4 з громадською організацією «Затишне місто», терміном на 1 рік.
3.1. Розрахунок орендної плати для ГО «Затишне місто» здійснювати у розмірі 1,00 грн. з ПДВ за 1 кв. м. в місяць.
4. 1. Комунальному Закладу Дрогобицької міської ради Заслуженому Прикарпатському Ансамблю пісні та танцю України «Верховина» продовжити договір оренди нежитлового приміщення комунальної власності, яке знаходяться за адресою: м. Дрогобич , вул. Шевченка, 22, площею 20,3 кв. м. з Дрогобицькою районною громадською організацією потерпілих від аварії на Чорнобильській АС «ЗАХИСТ», терміном на 2 роки.
4.1. Розрахунок орендної плати для Дрогобицької районної громадської організації потерпілих від аварії на Чорнобильській АС «ЗАХИСТ» здійснювати у розмірі 5,00грн. без ПДВ за 1 кв. м. в місяць.
5. Комунальному підприємству «Дрогобицька лазня» укласти договір оренди нежитлового приміщення, що знаходиться за адресою: м. Дрогобич, вул. Б. Лепкого, 9/1, площею 90,0 кв. м. з ФОП Ватою Яриною Орестівною, на термін 35 місяців.
5.1. Розрахунок орендної плати для ФОП Вати Я. О. відповідно до Методики розрахунку нарахування орендної плати, затвердженої рішенням сесії ДМР № 1313 від 23.08.2018 року.
6. Відділу охорони здоров’я виконавчих органів Дрогобицької міської ради надати дозвіл на укладення договору оренди нежитлового приміщення комунальної власності, що знаходиться на балансі КНП «Дрогобицька міська лікарня №1» ДМР за адресою: м. Дрогобич, вул. Шептицького, площею 25,0 кв. м. 9 з ФОП Панасюком Р. В., терміном на 1 рік.
6.1. Розрахунок орендної плати для ФОП Панасюка Р. В. здійснювати відповідно до Методики розрахунку нарахування орендної плати, затвердженої рішенням сесії ДМР № 1313 від 23.08.2018 року.
7. Відділу охорони здоров’я виконавчих органів Дрогобицької міської ради надати дозвіл на продовження договору оренди нежитлового приміщення комунальної власності, що знаходиться на балансі КНП «Дрогобицька міська дитяча лікарня» ДМР за адресою: м. Дрогобич, вул. Шептицького, 11, площею 25,2 кв. м. з ТзОВ «Лідер – Захід», терміном на 1 рік.
7.1. Розрахунок орендної плати для ТзОВ «Лідер – Захід» здійснювати відповідно до Методики розрахунку нарахування орендної плати, затвердженої рішенням сесії ДМР № 1313 від 23.08.2018 року.
8. Внести зміни в п. 2.1. рішення сесії Дрогобицької міської ради №261 від 18.05.2016 року «Про взяття на баланс, передачу в оренду нежитлових приміщень та встановлення розміру орендної плати за адресою: м. Дрогобич вул. Міцкевича,5 » та викласти у наступній редакції: «Розрахунок орендної плати для Дрогобицького Центру «Реабілітація інвалідів» Львівської обласної асоціації інвалідів Всеукраїнської організації інвалідів «Союз організації інвалідів України» встановити у розмірі 1,00 грн. без ПДВ в рік.
9. Зобов’язати орендарів, зазначених у даному рішенні, протягом 3-х місяців укласти договори оренди, відповідно до уточнених площ, згідно виготовленої технічної документації, здійснити страхування нежитлових приміщень, забезпечити утримання нежитлових приміщень та прилеглої території відповідно до вимог санітарних, пожежних та технічних норм.
10. Виконання даного рішення доручити відділу оренди та приватизації комунального майна виконкому Дрогобицької міської ради (Р. Рососі), відділу охорони здоров’я виконавчих органів Дрогобицької міської ради (В. Чубі), відділу бухгалтерського обліку та звітності виконкому Дрогобицької міської ради (М. Оршанській).
11. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію ради з питань оренди та приватизації комунального майна, промисловості, торгівлі, громадського харчування, побутового обслуговування, малого та середнього бізнесу (Ю. Кушлика), постійну комісію ради з питань бюджету, планування фінансів та цінової політики та інвестицій (Р. Курчика).

Міський голова Т. Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту