№ 2154 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про передачу функцій замовника з будівництва зовнішніх мереж водопроводу на вул. Руданського в м. Дрогобич Львівської області“

18.01.2024 5486

№ 2154 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про передачу функцій замовника  з будівництва зовнішніх мереж водопроводу на вул. Руданського в  м. Дрогобич Львівської області“

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
XLVI сесія восьмого скликання
РІШЕННЯ

від 18.01.2024 року № 2154

 

Про передачу функцій замовника
з будівництва зовнішніх мереж
водопроводу на вул. Руданського в
м. Дрогобич Львівської області     

Розглянувши численні звернення мешканців щодо відсутності водопостачання в житлових будинках на вулиці Руданського в м. Дрогобич з метою збереження та покращення комунального майна Дрогобицької міської територіальної громади, беручи до уваги Закон України «Про питну воду та питне водопостачання», враховуючи рекомендації постійної комісії ради з питань житлово-комунального господарства, будівництва, архітектури, екології, довкілля, транспорту та зв’язку (протокол від 165.01.2024 № 63), постійної комісії ради з питань бюджету, планування, фінансів, цінової політики та інвестицій (протокол від 16.01.2024 № 96), керуючись ст. 25, п. 31 ч. 1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Дрогобицька міська рада вирішила:
1. Передати КП «Управління капітального будівництва» Дрогобицької міської ради (В.Бохонок) функції замовника обʼєкту з будівництва зовнішніх мереж водопроводу в районі вулиці Руданського в м.Дрогобич, Львівської області.
2. КП «Управління капітального будівництва» Дрогобицької міської ради (В.Бохонок) отримати технічні умови в КП «Дрогобичводоканал» для розроблення проектно-кошторисної документації, проведення її експертизи та затвердження в разі необхідності на об’єкт, зазначений у пункті 1 цього рішення.
3. КП «Управління капітального будівництва» Дрогобицької міської ради (В.Бохонок) визначити генеральну підрядну будівельну організацію для виконання робіт, зазначених у пункті 1 цього рішення у порядку передбаченому законодавством.
4. Визначити КП «Управління капітального будівництва» Дрогобицької міської ради відповідальним за подання необхідної документації Замовника, в тому числі електронної, щодо отримання дозволу (повідомлення) на початок будівельних робіт та контроль за здачу об’єкту в експлуатацію в разі потреби.
5. Забезпечити дотримання вимог чинного законодавства щодо порядку виконання будівельних робіт.
6. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію ради з питань житлово-комунального господарства, будівництва, архітектури, екології, довкілля, транспорту та зв’язку (Р. Шагала).

Міський голова Тарас КУЧМА

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту