№ 2156 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про внесення змін до порядку денного ХLVІ Дрогобицької міської ради“

25.01.2024 5507

№ 2156 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про внесення змін до  порядку денного  ХLVІ Дрогобицької міської ради“

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
XLVI сесія восьмого скликання
РІШЕННЯ

від 25.01.2024 року № 2156

 

Про внесення змін до порядку денного
ХLVІ Дрогобицької міської ради      

Керуючись п. 13 ст. 46 Закону України ”Про місцеве самоврядування в Україні”, ст.25 Регламенту Дрогобицької міської ради, міська рада вирішила:
1. Внести зміни до  порядку  денного  ХLVІ сесії Дрогобицької міської ради, затвердженого рішенням міської ради від 18.01.2024 р. № 2130,  та доповнити такими питаннями:
Програми.
1. Про затвердження Програми «Забезпечення функціонування комунального підприємства «Управитель «Житлово- експлуатаційне об’єднання» Дрогобицької міської ради на 2024р» .
2. Про затвердження Програми розвитку тваринництва (велика рогата худоба) в Дрогобицькій об’єднаній територіальній громаді на 2024-2026 роки.
3. Про затвердження Програми заходів із землеустрою об’єктів житлово-комунального господарства на 2024 рік.
4. Про затвердження Програми розвитку шахів у закладах загальної середньої, дошкільної та позашкільної освіти Дрогобицької міської територіальної громади на 2024 рік .
5. Про затвердження Програми «Внески до статутного капіталу КП «Екран-Сервіс» Дрогобицької міської ради у 2024 році»
Питання житлово – комунального господарства.
6. Про збільшення статутного капіталу та затвердження нової редакції статуту комунального підприємства «Екран-Сервіс»Дрогобицької міської ради Львівської області
Питання майна.
7. Про прийняття на баланс КП «Служба муніципального управління» Дрогобицької міської ради  нежитлових будівель за адресою: м. Дрогобич, вул. Трускавецька, 120/1, 120/2.
8. Про включення до Переліку другого типу об’єктів комунальної  власності територіальної громади в особі Дрогобицької міської ради та надання дозволу на укладення договору оренди нежитлових приміщень.
9. Про включення в перелік першого типу об’єктів комунальної власності територіальної громади в особі Дрогобицької  міської ради, які підлягають передачі в оренду шляхом проведення аукціону.
10. Про дострокове припинення договорів оренди  нежитлових приміщень.
Земельні питання.
11. Про відмову у затвердженні технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва та передачі у приватну власність, у затвердженні технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) та передачі у приватну власність.
12. Про припинення права користування земельною ділянкою та  передачу в оренду земельної ділянки.
13. Про продаж земельних ділянок у власність.
14. Про  затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку площею 263 кв.м., що розташована: Львівська область, Дрогобицький район, м. Дрогобич, вулиця Стрийська та надання дозволу на проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки, що підлягає продажу на конкурентних засадах (на земельних торгах у формі електронного аукціону).
15. Про  затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку площею 448 кв.м., що розташована: Львівська область, Дрогобицький район, м. Дрогобич, вулиця Стрийська та надання дозволу на проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки, що підлягає продажу на конкурентних засадах (на земельних торгах у формі електронного аукціону).
16. Про затвердження звіту про експертну грошову оцінку, включення до переліку земельних ділянок, які виставляються на земельні торги окремими лотами, встановлення стартової ціни та продаж земельної ділянки у власність для будівництва та обслуговування будівель торгівлі, площею 0,0779 га, що розташована: Львівська область, Дрогобицький район, м. Дрогобич, вулиця Наливайка, кадастровий номер: 4610600000:01:068:0283 на конкурентних засадах (на земельних торгах у формі електронного аукціону)

17. Про затвердження персонального складу постійних комісій Дрогобицької міської ради восьмого скликання.

Міський голова Тарас КУЧМА

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту