№ 2158 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про затвердження технічної документації з землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) та передачу у власність земельної ділянки під наявним житловим будинком “

25.01.2024 5516

№ 2158 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про затвердження технічної документації  з землеустрою щодо встановлення  меж земельної ділянки в натурі (на місцевості),   для будівництва та обслуговування житлового  будинку,  господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) та передачу у  власність земельної ділянки під  наявним  житловим будинком “

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
XLVI сесія восьмого скликання
РІШЕННЯ

від 25.01.2024 року № 2158

 

Про затвердження технічної документації
з землеустрою щодо встановлення
меж земельної ділянки в натурі (на місцевості),
для будівництва та обслуговування житлового
будинку, господарських будівель і споруд
(присадибна ділянка) та передачу у
власність земельної ділянки під наявним
житловим будинком       

Розглянувши заяви фізичних осіб та матеріали з виготовлення технічної документації з землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), враховуючи рекомендації постійної комісії ради з питань регулювання земельних відносин (протокол № 67 від 01.08.2023р.), керуючись ст.12, ч.9 ст.118, ст.186, Земельного кодексу України і відповідно до пункту 34 ч.1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада в и р і ш и л а:

1. Скасувати підпункт 1.17 пункт 1 рішення Дрогобицької міської ради від 02.03.2023 року № 1528 «Про затвердження технічної документації з землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) та передачу у власність земельних ділянок під наявними житловими будинками громадян», у зв’язку з використаним правом безоплатної передачі у власність земельної ділянки та переходом права власності на будинок.
2. Затвердити матеріали з виготовлення технічної документації з землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передати безоплатно у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) під наявним житловим будинком:

2.1. Долгов Марії Степанівні, прож. м. Стебник, земельну ділянку площею 1000 кв. м. на вул. о. Петра Мекелити, 65/1, м. Стебник, кадастровий номер 4610670500:01:063:0067, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію ради з питань регулювання земельних відносин.

Міський голова Тарас КУЧМА

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту