№ 2159 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про затвердження матеріалів проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування будівель торгівлі та передачу в оренду земельної ділянки під об’єктом нерухомого майна“

25.01.2024 5507

№ 2159 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про затвердження матеріалів проекту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки для будівництва та  обслуговування будівель торгівлі та передачу  в оренду земельної ділянки під об’єктом  нерухомого майна“

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
XLVI сесія восьмого скликання
РІШЕННЯ

від 25.01.2024 року № 2159

 

Про затвердження матеріалів
проекту землеустрою щодо відведення
земельної ділянки для будівництва та
обслуговування будівель торгівлі та передачу
в оренду земельної ділянки під об’єктом
нерухомого майна       

Розглянувши звернення фізичної особи та матеріали проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, враховуючи рекомендації постійної комісії ради з питань регулювання земельних відносин (протокол № 75 від 06.12.2023 року), керуючись ст. 12, ст. 93, ст. 186, Земельного кодексу України і відповідно до пункту 34 ч.1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада в и р і ш и л а:

1. Затвердити матеріали з виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передати в оренду земельну ділянку під об’єктом нерухомого майна:
1.1. Фуревич Марії Михайлівні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку площею 26 кв. м. на вул. Малий Ринок, 3/4, м. Дрогобич, кадастровий номер 4610600000:01:001:0314, для будівництва та обслуговування будівель торгівлі, строком на 3 роки.
2. Фізичній особі, вказаній у п. 1 цього рішення, необхідно укласти договір оренди землі з Дрогобицькою міською радою. У випадку не укладення договору протягом трьох місяців з дня прийняття рішення, відповідні пункти цього рішення втрачають чинність, а орендар несе відповідальність з відшкодуванням в повній мірі збитків орендодавцю у формі неодержаної орендної плати. Фізичній особі, вказаній у п. 1 цього рішення, забезпечити реєстрацію відповідного договору згідно з чинним законодавством.
3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію ради з питань регулювання земельних відносин (Марта СЛОТИЛО).

Міський голова Тарас КУЧМА

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту