№ 216 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про затвердження програми «Охорона та збереження культурної спадщини Дрогобицької міської територіальної громади на 2021- 2025 роки»”

12.03.2021 1779

№ 216 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про затвердження  програми  «Охорона та збереження культурної  спадщини Дрогобицької  міської територіальної громади  на 2021- 2025 роки»”

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ІІІ сесія восьмого скликання
Р І Ш Е Н Н Я

від 12.03.2021 № 216

Про затвердження програми
«Охорона та збереження культурної
спадщини Дрогобицької
міської територіальної громади
на 2021- 2025 роки»

З метою забезпечення належного рівня збереження, раціонального використання, планування і організаційного забезпечення заходів щодо збереження історико-архітектурного середовища м.Дрогобича, охорони, реставрації об’єктів культурної спадщини та охоронюваних територій Дрогобицької міської територіальної громади, відповідно до законів України «Про охорону культурної спадщини», «Про охорону археологічної спадщини», враховуючи рекомендації постійної комісії ради з питань планування бюджету, фінансів, цінової політики та інвестицій (протокол № 11 від 04.02.2021р.) і постійної комісії ради з питань освіти, культури, молодіжної політики, сім’ї, спорту (протокол № 5 від 03.02.2021р.), керуючись п.22 ч.1 ст.26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Дрогобицька міська рада вирішила:
1. Затвердити програму «Охорона та збереження культурної спадщини Дрогобицької міської територіальної громади на 2021- 2025 роки» (далі – Програма), що додається.
2. Зобов’язати керівників структурних підрозділів міськвиконкому спрямувати зусилля на виконання заходів Програми, залучити до відповідної роботи підприємства, установи та організації різних форм власності, громадські організації у галузі пам’яткоохоронної діяльності.
3. Фінансовому управлінню (О.Савран) здійснювати фінансування Програми у межах бюджетних призначень на поточний рік.
4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію ради з питань планування бюджету, фінансів, цінової політики та інвестицій (Р.Бейзик) і постійну комісію ради з питань освіти, культури, молодіжної політики, сім’ї, спорту (Р.Грицай).

Міський голова Т.Кучма

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту