№ 216 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про призупинення надання земельних ділянок у м. Дрогобичі для ведення садівництва, будівництва та обслуговування житлових будинків, господарських будівель та споруд, гаражів”

31.03.2016 434

№ 216 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про призупинення надання земельних ділянок у м. Дрогобичі для ведення садівництва, будівництва та обслуговування житлових будинків, господарських будівель та  споруд, гаражів”

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА

VШ сесія сьомого скликання

Р І Ш Е Н Н Я

від  31 березня  2016 року № 216

 

Про призупинення надання земельних 

ділянок у м. Дрогобичі для ведення садівництва,

будівництва та обслуговування житлових будинків,

господарських будівель та  споруд, гаражів

З метою  впорядкування розгляду звернень громадян щодо надання земельних ділянок для ведення  садівництва, будівництва та обслуговування житлових будинків, господарських будівель та споруд, гаражів, беручи до уваги рекомендації постійної комісії ради з питань регулювання земельних відносин (протокол від 17.03.2016 року №17) керуючись ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада вирішила:

  1. Призупинити надання громадянам вільних земельних ділянок на території м. Дрогобича для ведення садівництва, будівництва та обслуговування житлових будинків, господарських будівель та споруд, гаражів на строк до 01.07.2016 року, крім земельних ділянок, на яких знаходяться житлові будинки, господарські будівлі та споруди, гаражі, які  є власністю громадян та земельні ділянки, на які розроблені проекти детального планування територій їх забудови в кварталах сформованої індивідуальної забудови та суміжних територій власників землеволодінь, які не можуть бути використані іншими користувачами.
  2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію ради з питань регулювання земельних відносин ( О. Балог).

Міський голова                                                                                        Т. Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту