№ 2161 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки під об’єктом нерухомого майна“

25.01.2024 5513

№ 2161 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки під об’єктом  нерухомого майна“

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
XLVI сесія восьмого скликання
РІШЕННЯ

від 25.01.2024 року № 2161

 

Про надання дозволу на виготовлення
проекту землеустрою щодо відведення
земельної ділянки під об’єктом
нерухомого майна       

Розглянувши заяву юридичної особи, враховуючи рекомендації постійної комісії ради з питань регулювання земельних відносин (протокол № 76 від 11.12.2023 р.) керуючись ст.12, ч.9 ст.118, ст.186, Земельного кодексу України і відповідно до пункту 34 ч.1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада в и р і ш и л а:

1. Надати дозвіл на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки під об’єктом нерухомого майна:
1.1. Товариству з обмеженою відповідальністю «ПРЕМІУМ ЛІГАЛ КОЛЕКШИН» (Сергій БАДАХ), земельну ділянку орієнтовною площею 283 кв.м. на вул. Війтівська Гора, 48, м. Дрогобич, для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови.

2. Юридичній особі, вказаній у цьому рішенні, звернутися до суб’єкта господарювання, що є виконавцем робіт із землеустрою, згідно із законом, для розроблення проекту землеустрою. Розроблення проекту проводити у відповідності до вимог чинного земельного законодавства.
3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію ради з питань регулювання земельних відносин (Марта СЛОТИЛО).

Міський голова Тарас КУЧМА

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту