№ 2177 Рішення сесії Дрогобицької міської ради ”Про внесення змін до порядку денного 60 сесії Дрогобицької міської ради”

28.01.2020 809

№ 2177 Рішення сесії Дрогобицької міської ради ”Про внесення змін до  порядку денного 60  сесії Дрогобицької  міської ради”

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
60 сесія сьомого скликання
РІШЕННЯ

від 28 січня 2020 року № 2177

Про внесення змін до порядку денного
60 сесії Дрогобицької міської ради

Керуючись ч. 15 ст. 46 Закону України ”Про місцеве самоврядування в Україні”, ст. 13 гл.3 Регламенту Дрогобицької міської ради, міська рада вирішила:
1. Внести зміни до порядку денного 60 сесії Дрогобицької міської ради та включити такі питання:
1.1. Про внесення змін до міського бюджету м. Дрогобича на 2020 рік.
1.2. Про підтвердження факту перебування об’єктів нерухомого майна закладів загальної середньої освіти в комунальній власності територіальної громади м. Дрогобича.
1.3. Про закріплення на праві оперативного управління майна, що перебуває в комунальній власності, за закладами загальної середньої освіти мм. Дрогобича та Стебника.
1.4. Про затвердження Положення про відділ освіти Дрогобицької міської ради Львівської області у новій редакції.
1.5. Про внесення змін до рішення сесії від 18.12.2019 № 2111 “Про затвердження Програми висвітлення діяльності міської ради, виконавчого комітету, посадових осіб та депутатів міської ради у засобах масової інформації у 2020 році”.
1.6. Про затвердження Програми модернізації матеріально-технічної бази закладів охорони здоров’я Дрогобицького регіону на 2020 рік.
1.7. Про надання дозволу на передачу в оренду нежитлових приміщень (харчоблоків) та встановлення розміру орендної плати.
1.8. Про надання дозволу на укладення договору оренди нежитлового приміщення комунальної власності територіальної громади м. Дрогобича.
1.9. Про внесення змін до рішення міської ради від 17 грудня 2018 року № 1483.
1.10. Про затвердження матеріалів проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для будівництва індивідуальних гаражів та передачу в оренду земельних ділянок
1.11. Про затвердження матеріалів проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки під об’єктом нерухомого майна та передачу в оренду земельної ділянки.
1.12. Про затвердження матеріалів проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок та передачу у власність земельних ділянок.
1.13. Про затвердження матеріалів проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для індивідуального садівництва.
1.14. Про затвердження матеріалів проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для індивідуального садівництва та передачу у власність.
1.15. Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для будівництва індивідуальних гаражів.
1.16. Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) під об’єктами нерухомого майна.
1.17. Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок.
1.18. Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для індивідуального садівництва.
1.19. Про зміну розміру нарахувань за теплову енергію, послуги з централізованого опалення.
1.20. Про внесення змін до складу ліквідаційної комісії Державно – комунального виробничо – торгового підприємства, затвердженого рішенням Дрогобицької міської ради від 30.03.2011 р. № 164.
1.21. Про внесення змін до рішень міської ради.
1.22. Про внесення змін до Положення про департамент міського господарства, про відділ правового забезпечення виконкому Дрогобицької міської ради, про відділ – службу у справах дітей виконавчого комітету Дрогобицької міської ради, про відділ державного архітектурно – будівельного контролю виконавчого комітету Дрогобицької міської ради.
1.23. Про позбавлення права бути присутнім на засіданнях сесій Дрогобицької міської ради та засіданнях постійних депутатських комісій ради, виконавчого комітету Дрогобицької міської ради, робочих груп та комісій, нарад міського голови м. Дрогобича.
1.24. Різне.

Міський голова Т.Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту