№ 2183 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про включення до Переліку першого типу об’єктів комунальної власності територіальної громади в особі Дрогобицької міської ради, які підлягають передачі в оренду шляхом проведення аукціону “

25.01.2024 5648

№ 2183 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про включення до Переліку першого типу об’єктів комунальної власності територіальної громади в особі Дрогобицької міської ради, які підлягають передачі в оренду шляхом проведення аукціону “

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
XLVI сесія восьмого скликання
РІШЕННЯ

від 25.01.2024 року № 2183

 

Про включення до Переліку першого типу
об’єктів комунальної власності
територіальної громади в особі Дрогобицької
міської ради, які підлягають передачі в оренду
шляхом проведення аукціону   

З метою забезпечення прозорості та відкритості наповнення бюджету територіальної громади в особі Дрогобицької міської ради, беручи до уваги звернення КП «Дрогобицький Ринок» № 9 від 23.01.2024 р., враховуючи рекомендації постійної комісії ради з питань оренди та приватизації комунального майна, промисловості, торгівлі, громадського харчування, побутового обслуговування, малого та середнього бізнесу (протокол № 38 від 14.06.2023 року), керуючись ст. 26 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”, Законом України „Про оренду державного та комунального майна”, Порядком передачі в оренду державного та комунального майна, затвердженого Постановою КМУ від 03.06.2020 р. № 483, рішенням сесії Дрогобицької міської ради № 612 від 09.09.2021 р. «Про затвердження Положення про оренду майна Дрогобицької міської територіальної громади», міська рада вирішила:
1.Включити в Перелік об’єктів комунальної власності першого типу, які підлягають передачі в оренду на конкурентних засадах шляхом проведення електронних торгів (аукціону) з права укладення договору оренди у ЕТС Prozorro.Продажі нежитлове приміщення комунальної власності територіальної громади в особі Дрогобицької міської ради Львівської області, що знаходиться за адресою: м. Дрогобич, вул. Малий Ринок, 1, площею 84,0 м. кв.
2.Внести зміни у п. 4 рішення Дрогобицької міської ради № 1741 від 29.06.2023 р. «Про підтвердження факту перебування об’єктів нерухомого майна в комунальній власності територіальної громади в особі Дрогобицької міської ради Львівської області» у частині площі та викласти у наступній редакції:
«4. Підтвердити факт перебування в комунальній власності територіальної громади в особі Дрогобицької міської ради Львівської області об’єкту нерухомого майна – нежитлового приміщення площею 84,0 кв. м., що знаходиться за адресою: м. Дрогобич вул. Малий Ринок, 1, Львівської області».
3.Управлінню майна громади виконавчих органів Дрогобицької міської ради забезпечити:
3.1. оприлюднення Переліку об’єктів комунальної власності першого типу, які підлягають передачі в оренду на конкурентних засадах шляхом проведення електронних торгів (аукціону) згідно з вимогами Закону України «Про оренду державного і комунального майна»;
3.2. внесення вказаного вище об`єкту в Державний реєстр речових прав на нерухоме майно за територіальною громадою в особі Дрогобицької міської ради Львівської області.
4. Комунальному підприємству «Дрогобицький Ринок» затвердити висновок про вартість майна, умови передачі в оренду шляхом аукціону, укласти договір оренди, відповідно до уточнених площ, згідно технічної документації та експертної оцінки.
5. Виконання даного рішення доручити управлінню майна громади виконавчих органів Дрогобицької міської ради, комунальному підприємству «Дрогобицький Ринок».
6. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію ради з питань оренди та приватизації комунального майна, промисловості, торгівлі, громадського харчування, побутового обслуговування, малого та середнього бізнесу.

Міський голова Тарас КУЧМА

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту