№ 2186 Рішення сесії Дрогобицької міської ради ”Про надання дозволу на передачу в оренду нежитлових приміщень (харчоблоків) та встановлення розміру орендної плати”

28.01.2020 861

№ 2186 Рішення сесії Дрогобицької міської ради ”Про надання дозволу на передачу в оренду нежитлових приміщень (харчоблоків) та встановлення розміру орендної плати”

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
60 сесія сьомого скликання
Р І Ш Е Н Н Я

від 28.01.2020 р. № 2186

Про надання дозволу на передачу
в оренду нежитлових приміщень (харчоблоків)
та встановлення розміру орендної плати

Розглянувши звернення фізичних осіб-підприємців та керівників закладів загальної середньої освіти виконавчих органів Дрогобицької міської ради, врахувавши рекомендації постійної комісії ради з питань оренди та приватизації комунального майна, промисловості, торгівлі, громадського харчування, побутового обслуговування, малого та середнього бізнесу (протокол від 04.01.2020 року №88) та постійної комісії ради з питань бюджету, планування фінансів та цінової політики та інвестицій (протокол № 103 від 13.01.2020 року), керуючись ст. 26 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”, Законом України „Про оренду державного та комунального майна”, в порядку ст. 13 Регламенту Дрогобицької міської ради міська рада вирішила:
1. Надати дозвіл закладам загальної середньої освіти виконавчих органів Дрогобицької міської ради на укладення договору щодо тимчасової передачі в оренду нежитлових приміщень (харчоблоків) за погодженням з відділом освіти виконавчих органів Дрогобицької міської ради, фізичним особам – підприємцям, які є переможцями попередніх тендерних закупівель з послуг надання шкільного гарячого харчування, на термін до 30-ти календарних днів, з моменту початку проведення харчування.
1.1. Розрахунок орендної плати для таких фізичних осіб-підприємців здійснювати у розмірі 5,00 грн. в т.ч. ПДВ за 1 кв. м. в місяць.
2. Надати дозвіл закладам загальної середньої освіти відділу освіти виконавчих органів Дрогобицької міської ради на передачу в оренду нежитлових приміщень (харчоблоків) за погодженням з відділом освіти виконавчих органів Дрогобицької міської ради, фізичним особам – підприємцям, які визначені або будуть визначені переможцями тендерних закупівель у 2020 р. з послуг надання шкільного гарячого харчування, на термін визначений тендерною документацією.
2.1. Розрахунок орендної плати для таких фізичних осіб-підприємців здійснювати у розмірі 5,00 грн. в т.ч. ПДВ за 1 кв. м. в місяць.
3. Зобов’язати орендарів, зазначених у пунктах 1 та 2 даного рішення, виготовити у ліцензованій організації технічну документацію, у разі її відсутності, здійснити страхування нежитлових приміщень, забезпечити утримання нежитлових приміщень відповідно до вимог санітарних, пожежних та технічних норм.
4. Виконання даного рішення доручити директорам закладам загальної середньої освіти виконавчих органів Дрогобицької міської ради.
5. Відповідальність за виконання даного рішення покласти на відділ освіти виконавчих органів Дрогобицької міської ради.
6. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію ради з питань оренди та приватизації комунального майна, промисловості, торгівлі, громадського харчування, побутового обслуговування, малого та середнього бізнесу (Ю.Кушлика), комісію з питань бюджету, планування фінансів та цінової політики та інвестицій (Р.Курчика).

Міський голова Т. Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту