№ 2187 Рішення сесії Дрогобицької міської ради ”Про надання дозволу на укладення договору оренди нежитлового приміщення комунальної власності територіальної громади м. Дрогобича”

28.01.2020 873

№ 2187 Рішення сесії Дрогобицької міської ради ”Про надання дозволу на укладення договору оренди нежитлового приміщення  комунальної власності територіальної   громади м. Дрогобича”

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
60 сесія сьомого скликання
Р І Ш Е Н Н Я

від 28.01.2020 р. № 2187

Про надання дозволу на укладення
договору оренди нежитлового приміщення
комунальної власності територіальної
громади м. Дрогобича

Розглянувши звернення департаменту міського господарства Дрогобицької міської ради, керуючись ст. 26 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”, Законом України „Про оренду державного та комунального майна”, в порядку ст. 13 Регламенту Дрогобицької міськї ради, міська рада вирішила:
1. Відділу освіти виконавчих органів Дрогобицької міської ради надати дозвіл на укладення договору оренди нежитлового приміщення площею 54,7 м. кв., що знаходиться за адресою: м. Дрогобич, вул. Бориславська, 4 з департаментом міського господарства для розміщення відділу безпеки та контролю терміном на 1 рік.
1.1. Розрахунок орендної плати для департаменту міського господарства здійснювати у розмірі 1,00 грн. без ПДВ в рік.
2. Зобов’язати орендаря, вказаного у даному рішенні, протягом 3-х місяців укласти договір оренди, відповідно до уточнених площ, згідно виготовленої технічної документації, у разі її відсутності, здійснити страхування нежитлового приміщення, забезпечити утримання нежитлового приміщення та прилеглої території відповідно до вимог санітарних, пожежних та технічних норм.
3. Виконання даного рішення доручити відділу оренди та приватизації комунального майна виконавчого комітету Дрогобицької міської ради (Р. Рососі), відділу освіти виконавчих органів Дрогобицької міської ради (О. Олексюк).
4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію ради з питань оренди та приватизації комунального майна, промисловості, торгівлі, громадського харчування, побутового обслуговування, малого та середнього бізнесу (Ю. Кушлика), постійну комісію ради з питань бюджету, планування фінансів та цінової політики та інвестицій (Р. Курчика).

Міський голова Т. Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту