№ 219 Рішення виконавчого комітету Дрогобицької міської ради “Про передачу на баланс матеріальних цінностей”

19.09.2019 556

№ 219 Рішення виконавчого комітету Дрогобицької міської ради “Про  передачу на баланс матеріальних цінностей”

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
Р І Ш Е Н Н Я

від 19.09.2019№219

Про передачу на баланс
матеріальних цінностей

Розглянувши клопотання відділу культури та мистецтв виконавчих органів Дрогобицької міської ради від 05.09.2019 р. № 379, відповідно до наказу державного казначейства України від 10.08.2000 р. №142/181 «Про затвердження Типової інструкції про порядок списання матеріальних цінностей з балансу бюджетних установ», керуючись пп.1 п.а ст.29 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет Дрогобицької міської вирішив:
1. Відділу культури та мистецтв виконавчих органів Дрогобицької міської ради (О.Яводчак) передати безкоштовно на баланс відділу освіти виконавчих органів Дрогобицької міської ради (П.Сушко) та Дрогобицького міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді (О.Матчишин) матеріальні цінності згідно з додатком.
2. Відділу освіти виконавчих органів Дрогобицької міської ради (П.Сушко) прийняти на баланс матеріальні цінності відповідно до додатку .
3. Дрогобицькому міському центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді (О.Матчишин) прийняти на баланс матеріальні цінності відповідно до додатку .
4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з гуманітарних та соціальної питань В.Качмара.

Міський голова Т. Кучма

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту