№ 2191 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про надання компенсації коштів з резервного фонду бюджету Дрогобицької міської територіальної громади власнику житлового будинку № 53 по вул. Івана Франка, в с. Добрівляни що потребує відновлення, який постраждав внаслідок пожежі, яка склалася 15 січня 2024 року “

22.02.2024 5635

№ 2191 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про надання компенсації коштів з резервного фонду бюджету Дрогобицької міської територіальної громади власнику житлового будинку № 53 по вул. Івана Франка, в с. Добрівляни що потребує відновлення, який постраждав внаслідок пожежі, яка склалася 15 січня 2024 року “

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
XLVII сесія восьмого скликання
РІШЕННЯ

від 22.02.2024 року № 2191

 

Про надання компенсації коштів з резервного фонду
бюджету Дрогобицької міської територіальної громади
власнику житлового будинку № 53 по вул. Івана Франка,
в с. Добрівляни що потребує відновлення, який постраждав
внаслідок пожежі, яка склалася 15 січня 2024 року   

З метою соціального захисту постраждалої сім’ї житлового будинку по вул. Івана Франка, 53, у с. Добрівляни Дрогобицької міської територіальної громади Львівської області, в зв’язку з необхідністю відновлення житла для подальшого проживання постраждалої сім’ї внаслідок пожежі, яка сталася 15 січня 2024 року, згідно заяви власника будинку 53 по вул. Івана Франка, с. Добрівляни, а саме: Викрикача Назарія Володимировича від 26.01.2024 р. про згоду на отримання компенсації з резервного фонду бюджету, беручи до уваги п. 8 протоколу міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій №1 від 31 січня 2024 року, враховуючи рекомендації постійної комісії ради з питань планування бюджету, фінансів, цінової політики та інвестицій (протокол від 15.02.2024 № 98) керуючись ст.ст. 25, 26, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Дрогобицька міська рада вирішила:

1. Задоволити заяву Викрикача Назарія Володимировича від 26.01.2024 власника житлового будинку №53 знищеного внаслідок пожежі по вул. Івана Франка, в с. Добрівляни та надати компенсацію з резервного фонду бюджету Дрогобицької міської територіальної громади за витрачені матеріали для відновлення житла.
2. Затвердити суму коштів за витрачені матеріали для відновлення постраждалого житла внаслідок пожежі в сумі 150,0 тис. гривень.
3. На підставі протоколу комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення та рішення виконавчого комітету про виділення коштів з резервного фонду бюджету Дрогобицької міської територіальної громади, фінансову управлінню (О. Савран) виділити в сумі 150,0 тис. гривень та перерахувати відділу бухгалтерського обліку та звітності виконавчого комітету Дрогобицької міської ради.
4. Відділу бухгалтерського обліку та звітності виконавчого комітету Дрогобицької міської ради перерахувати власнику житлового будинку №53 по вул. Івана Франка в с. Добрівляни за рахунок коштів резервного фонду бюджету Дрогобицької міської територіальної громади кошти в сумі 150,0 тис. гривень як компенсацію за витрачені матеріали на відновлення житла яке постраждало внаслідок пожежі.
5. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію ради з питань планування бюджету, фінансів, цінової політики та інвестицій (Р. Бейзик).

Міський голова Тарас КУЧМА

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту