№ 2196 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про передачу на баланс Управління майна громади нежитлових будівель за адресою: м. Дрогобич, вул. Шевченка, 18“

22.02.2024 5636

№ 2196 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про передачу на баланс Управління майна громади нежитлових будівель за адресою: м. Дрогобич, вул. Шевченка, 18“

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
XLVII сесія восьмого скликання
РІШЕННЯ

від 22.02.2024 року № 2196

 

Про передачу на баланс
Управління майна громади
нежитлових будівель за адресою:
м. Дрогобич, вул. Шевченка, 18”     

Розглянувши службову записку управління майна громади виконавчих органів Дрогобицької міської ради № 130 від 09.02.2024 р., з метою забезпечення ефективної експлуатації будівлі, використання та збереження у належному стані, беручи до уваги рекомендації постійної комісії ради з питань оренди та приватизації комунального майна, промисловості, торгівлі, громадського харчування, побутового обслуговування, малого та середнього бізнесу (протокол № 49 від 15.02.2024 року), керуючись ст. ст. 26, 60 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, Законами України „Про оренду державного та комунального майна”, «Про приватизацію державного і комунального майна», міська рада вирішила :
1.Відділу освіти виконавчих органів Дрогобицької міської ради передати, а Управлінню майна громади виконавчих органів Дрогобицької міської ради Львівської області прийняти та поставити на баланс нежитлову будівлю літ. А-2, площею 2449,5 м. кв. та нежитлову будівлю літ. Б-1, площею 54,8 м. кв. за адресою: м. Дрогобич, вул. Шевченка, 18, згідно балансової вартості 596130,00 грн.
2.Управлінню майна громади виконавчих органів Дрогобицької міської ради створити комісію з приймання-передачі нежитлової будівлі літ. А-2, площею 2449,5 м. кв. та нежитлової будівлі літ. Б-1, площею 54,8 м. кв. за адресою: м. Дрогобич, вул. Шевченка, 18.
3.Комісії забезпечити приймання-передачу вказаного майна, скласти акт приймання-передачі та подати його на затвердження міському голові Т. Кучмі.
4.Включити нежитлову будівлю літ. А-2, площею 2449,5 м. кв. та нежитлову будівлю літ. Б-1, площею 54,8 м. кв. за адресою: м. Дрогобич, вул. Шевченка, 18 в Перелік об’єктів права комунальної власності, що не підлягають приватизації.
5.Управлінню майна громади виконавчих органів Дрогобицької міської ради забезпечити внесення вказаних вище об`єктів в Державний реєстр речових прав на нерухоме майно за територіальною громадою в особі Дрогобицької міської ради Львівської області.
6.Виконання даного рішення доручити управлінню майна громади виконавчих органів Дрогобицької міської ради та відділу освіти виконавчих органів Дрогобицької міської ради.
7.Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію ради з питань оренди та приватизації комунального майна, промисловості, торгівлі, громадського харчування, побутового обслуговування, малого та середнього бізнесу (Ю. Кушлика).

Міський голова Тарас КУЧМА

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту