№ 2199 Рішення сесії Дрогобицької міської ради ”Про зміну розміру нарахувань за теплову енергію, послуги з централізованого опалення”

28.01.2020 855

№ 2199 Рішення сесії Дрогобицької міської ради ”Про зміну розміру нарахувань за теплову  енергію, послуги з централізованого опалення”

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
60 сесія сьомого скликання
Р І Ш Е Н Н Я

від 28.01.2020 № 2199

Про зміну розміру нарахувань за теплову
енергію, послуги з централізованого опалення

Враховуючи норми постанов Кабінету Міністрів України від 21.07.2005 № 630 «Про затвердження Правил надання послуг з централізованого опалення, постачання холодної та гарячої води і водовідведення та типового договору про надання послуг з централізованого опалення, постачання холодної та гарячої води і водовідведення» та від 24.12.2019 № 1082 «Деякі питання нарахування (визначення) плати за теплову енергію та послуги з централізованого опалення, централізованого постачання гарячої води для споживачів у зв’язку із зміною ціни природного газу», керуючись ст.26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», з метою зменшення збитковості підприємства, Дрогобицька міська рада вирішила:
1. Комунальному підприємству «Дрогобичтеплоенерго» Дрогобицької міської ради:
1.1. Провести зміни розміру нарахувань за теплову енергію, послуги з централізованого опалення споживачам категорій «населення», починаючи з грудня 2019 року, у зв’язку зі зміною для них ціни природного газу протягом опалювального періоду 2019/2020 років (без врахування зміни тарифів на послуги з транспортування та розподілу природного газу, торговельної надбавки (націнки) постачальника).
1.2. Відповідні зміни за грудень 2019 року відобразити у платіжних документах споживачів за січень 2020 року, надісланих у лютому 2020 року. Подальші зміни розміру нарахувань відображати в наступних платіжних документах.
1.3. Про зміну розміру нарахувань за теплову енергію, послуги з централізованого опалення інформувати споживачів через розміщення інформаційного повідомлення (з наведенням відповідних обґрунтувань) на офіційному веб-сайті Дрогобицької міської ради та на власному веб-сайті.
2. Контроль за виконанням даного рішення покласти постійну комісію ради з питань бюджету, планування, фінансів, цінової політики та інвестицій (Р.Курчик).

Міський голова Т.Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту