№ 2201 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про надання дозволу на безкоштовну передачу матеріальних цінностей “

22.02.2024 5632

№ 2201 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про надання дозволу на  безкоштовну передачу  матеріальних цінностей “

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
XLVII сесія восьмого скликання
РІШЕННЯ

від 22.02.2024 року № 2201

 

Про надання дозволу на
безкоштовну передачу
матеріальних цінностей ”     

Розглянувши звернення виконавчого комітету Дрогобицької міської ради № 3-32/352 від 22.01.2024 р., з метою ефективного використання матеріальних цінностей, враховуючи рекомендації постійної комісії ради з питань оренди та приватизації комунального майна, промисловості, торгівлі, громадського харчування, побутового обслуговування, малого та середнього бізнесу (протокол № 49 від 15.02.2024 року), керуючись статтею 25,26,60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада вирішила:
1. Надати дозвіл виконавчому комітету Дрогобицької міської ради на безкоштовну передачу матеріальних цінностей з балансу виконавчого комітету Дрогобицької міської ради на баланс шахово-шашкового клубу «Софія», згідно з додатком № 1.
1.1. Шахово-шашковому клубу «Софія» прийняти та поставити на баланс матеріальні цінності, згідно з додатком № 1.
2. Надати дозвіл виконавчому комітету Дрогобицької міської ради на безкоштовну передачу матеріальних цінностей з балансу виконавчого комітету Дрогобицької міської ради на баланс відділу освіти виконавчих органів Дрогобицької міської ради, згідно з додатком № 2.
2.1. Відділу освіти виконавчих органів Дрогобицької міської ради прийняти та поставити на баланс матеріальні цінності, згідно з додатком № 2.
3. Виконання даного рішення покласти на шахово-шашковий клуб «Софія», відділ освіти виконавчих органів Дрогобицької міської ради.
4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на голову постійної комісії ради з питань оренди, приватизації, комунального майна, промисловості, торгівлі, громадського харчування, побутового обслуговування, малого та середнього бізнесу.

Міський голова Тарас КУЧМА

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту