№ 2201 Рішення сесії Дрогобицької міської ради ”Про внесення змін до Положень про департамент міського господарства Дрогобицької міської ради, про відділ правового забезпечення виконкому Дрогобицької міської ради, про відділ –службу у справах дітей виконавчого комітету Дрогобицької міської ради, про відділ державного архітектурно-будівельного контролю виконавчого комітету Дрогобицької міської ради”

28.01.2020 835

№ 2201 Рішення сесії Дрогобицької міської ради ”Про внесення змін до Положень   про департамент міського господарства  Дрогобицької міської ради, про відділ  правового забезпечення виконкому  Дрогобицької міської ради,  про відділ –службу у справах дітей  виконавчого комітету Дрогобицької  міської ради,  про відділ державного  архітектурно-будівельного контролю  виконавчого комітету Дрогобицької міської ради”

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
60 сесія сьомого скликання
Р І Ш Е Н Н Я

від 28.01.2020 року № 2201

Про внесення змін до Положень
про департамент міського господарства
Дрогобицької міської ради, про відділ
правового забезпечення виконкому
Дрогобицької міської ради,
про відділ –службу у справах дітей
виконавчого комітету Дрогобицької
міської ради, про відділ державного
архітектурно-будівельного контролю
виконавчого комітету Дрогобицької міської ради

З метою удосконалення організації роботи департаменту міського господарства Дрогобицької міської ради, відділу правового забезпечення виконкому Дрогобицької міської ради, відділу – служби у справах дітей виконавчого комітету Дрогобицької міської ради, відділу державного архітектурно-будівельного контролю виконавчого комітету Дрогобицької міської ради і приведенням у відповідність до змін законодавства про представництво в судових органах інтересів юридичних осіб та органів місцевого самоврядування із всіма належними повноваженнями сторони в судовому процесі, керуючись ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада вирішила:
1. Внести зміни до Положення про департамент міського господарства Дрогобицької міської ради, затвердженого рішенням Дрогобицької міської ради від 27.06.2019 № 1829, а саме: підпункт 5.1.10. розділу 5 “Права та обов’язки Департаменту” викласти в новій редакції наступного змісту: «5.1.10. Департамент міського господарства Дрогобицької міської ради бере участь у судових справах в якості позивача, відповідача чи третьої особи та наділений всіма правами та обов’язками представника відповідно до процесуального законодавства через:
заступника директора департаменту міського господарства Дрогобицької міської ради;
начальника загального відділу, юрисконсульта департаменту міського господарства Дрогобицької міської ради;
начальника відділу безпеки і контролю департаменту міського господарства Дрогобицької міської ради;
заступника начальника відділу безпеки і контролю,юрисконсульта департаменту міського господарства Дрогобицької міської ради.»
2. Внести зміни до Положення про відділ правового забезпечення виконавчого комітету Дрогобицької міської ради, затвердженого рішенням Дрогобицької міської ради від 23.09.2016 № 392, а саме: доповнити розділ 2 “Основні завдання відділу” підпунктом 2.13. наступного змісту: «2.13. Відділ правового забезпечення виконавчого комітету Дрогобицької міської ради бере участь у судових справах в якості позивача, відповідача чи третьої особи та наділений всіма правами та обов’язками представника відповідно до процесуального законодавства через:
начальника відділу правового забезпечення виконавчого комітету Дрогобицької міської ради;
головного спеціаліста, юрисконсульта відділу правового забезпечення виконавчого комітету Дрогобицької міської ради;
головного спеціаліста, юрисконсульта відділу правового забезпечення виконавчого комітету Дрогобицької міської ради;
головного спеціаліста, юрисконсульта відділу правового забезпечення виконавчого комітету Дрогобицької міської ради;
спеціаліста першої категорії, юрисконсульта відділу правового забезпечення виконавчого комітету Дрогобицької міської ради».
3. Внести зміни до Положення про відділ – службу у справах дітей виконавчого комітету Дрогобицької міської ради, затвердженого рішенням Дрогобицької міської ради від 12.02.2016 №135, а саме: підпункт 5.6. розділу 5 “Права, обов’язки, відповідальність” викласти в новій редакції наступного змісту: «5.6. відділ –служба у справах дітей виконавчого комітету Дрогобицької міської ради бере участь у судових справах в якості позивача, відповідача чи третьої особи та наділений всіма правами та обов’язками представника відповідно до процесуального законодавства через:
начальника відділу–служби у справах дітей виконавчого комітету Дрогобицької міської ради;
головного спеціаліста відділу – служби у справах дітей виконавчого комітету Дрогобицької міської ради;
головного спеціаліста відділу – служби у справах дітей виконавчого комітету Дрогобицької міської ради».
4. Внести зміни до Положення про відділ державного архітектурно-будівельного контролю виконавчого комітету Дрогобицької міської ради, затвердженого рішенням Дрогобицької міської ради від 04.05.2017 №716, а саме: доповнити розділ 3 “Повноваження відділу” підпунктом 3.3.12., який викласти у такій редакції: «3.3.12. Відділ державного архітектурно-будівельного контролю виконавчого комітету Дрогобицької міської ради бере участь у судових справах в якості позивача, відповідача чи третьої особи та наділений всіма правами та обов’язками представника відповідно до процесуального законодавства через:
начальника відділу державного архітектурно-будівельного контролю виконавчого комітету Дрогобицької міської ради;
головного спеціаліста, юрисконсульта відділу державного архітектурно-будівельного контролю виконавчого комітету Дрогобицької міської ради;
головного спеціаліста, інспектора відділу державного архітектурно-будівельного контролю виконавчого комітету Дрогобицької міської ради».
5. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію ради з питань депутатської етики, законності, правопорядку, прав людини, розвитку громади та контролю за дотриманням Регламенту ради постійні комісії ради (А. Андрухів).

Міський голова Т. Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту