№ 2202 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про внесення змін до рішень Дрогобицької міської ради“

22.02.2024 5638

№ 2202 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про внесення змін до рішень Дрогобицької міської ради“

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
XLVII сесія восьмого скликання
РІШЕННЯ

від 22.02.2024 року № 2202

 

Про внесення змін до рішень
Дрогобицької міської ради ”     

Беручи до уваги службову записку управління майна громади виконавчих органів Дрогобицької міської ради № 146 від 14.02.2024 р., враховуючи протокол постійної комісії ради з питань оренди та приватизації комунального майна, промисловості, торгівлі, громадського харчування, побутового обслуговування, малого та середнього бізнесу (№ 49 від 15.02.2024 року), керуючись ст. ст. 25, 60 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”, Законом України „Про оренду державного та комунального майна”, міська рада вирішила:
1.Внести зміни в п. 79 додатку № 1 до рішення Дрогобицької міської ради № 713 від 21.10.2021 р. «Про взяття на баланс управління майна громади нежитлових приміщень та будівель комунальної власності Дрогобицької міської територіальної громади» у частині площі та викласти у наступній редакції:
«79. Нежитлове приміщення, за адресою: м. Дрогобич, вул. Шкільна 7, площею 435,5 м. кв., офісні приміщення».
2. Управлінню майна громади виконавчих органів Дрогобицької міської ради забезпечити:
2.1. внесення вказаного вище об`єкту в Державний реєстр речових прав на нерухоме майно за територіальною громадою в особі Дрогобицької міської ради Львівської області.
2.2. за результатами оголошеного конкурсу для відбору суб’єктів оціночної діяльності для визначення ринкової вартості об’єкту нерухомого майна затвердити висновок про вартість майна.
3. Виконання даного рішення доручити управлінню майна громади виконавчих органів Дрогобицької міської ради.
4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію ради з питань оренди та приватизації комунального майна, промисловості, торгівлі, громадського харчування, побутового обслуговування, малого та середнього бізнесу.

Міський голова Тарас КУЧМА

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту