№ 2204 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про надання дозволу на списання основних засобів, малоцінного інвентаря “

22.02.2024 5640

№ 2204 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про надання дозволу  на списання основних засобів,  малоцінного інвентаря “

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
XLVII сесія восьмого скликання
РІШЕННЯ

від 22.02.2024 року № 2204

 

Про надання дозволу
на списання основних засобів,
малоцінного інвентаря ”     

Розглянувши клопотання відділу охорони здоров’я виконавчих органів Дрогобицької міської ради, Дрогобицького міського центру соціальних служб, КП «Дрогобичтеплоенерго» Дрогобицької міської ради, враховуючи рекомендації постійної комісії ради з питань оренди та приватизації комунального майна, промисловості, торгівлі, громадського харчування, побутового обслуговування, малого та середнього бізнесу (протокол № 49 від 15.02.2024р.), керуючись ст. 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада вирішила:
1. Надати дозвіл КНП «Дрогобицька міська лікарня №1» Дрогобицької міської ради на списання основних засобів та малоцінних активів, які знаходяться на балансі КНП «Дрогобицька міська лікарня №1» Дрогобицької міської ради та вичерпали свій ресурс і непридатні для подальшого використання, згідно з додатком № 1.
2. Надати дозвіл КНП «Стебницька міська лікарня» Дрогобицької міської ради на списання основних засобів та малоцінних активів, які знаходяться на балансі КНП «Стебницька міська лікарня» Дрогобицької міської ради та вичерпали свій ресурс і непридатні для подальшого використання, згідно з додатками № 2, 3,4,5,6,7,8,9,10.
3. Надати дозвіл Дрогобицькому міському центру соціальних служб на списання основних засобів та малоцінних активів, які знаходяться на балансі Дрогобицького міського територіального центру соціальних служб та вичерпали свій ресурс і непридатні для подальшого використання, згідно з додатком №11.
4. Надати дозвіл КП «Дрогобичтеплоенерго» Дрогобицької міської ради на списання основних засобів та малоцінних активів, які знаходяться на балансі КП «Дрогобичтеплоенерго» Дрогобицької міської ради та вичерпали свій ресурс і непридатні для подальшого використання, згідно з додатком №12.
5. Виконання даного рішення доручити КНП «Дрогобицька міська лікарня №1» Дрогобицької міської ради, КНП «Стебницька міська лікарня» Дрогобицької міської ради», Дрогобицькому міському центру соціальних служб, КП «Дрогобичтеплоенерго» Дрогобицької міської ради.
6. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію ради з питань оренди та приватизації комунального майна, промисловості, торгівлі, громадського харчування, побутового обслуговування, малого та середнього бізнесу.

Міський голова Тарас КУЧМА

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту