№ 2205 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про включення до Переліку другого типу об’єктів комунальної власності територіальної громади в особі Дрогобицької міської ради (приміщення харчоблоків), які підлягають передачі в оренду“

22.02.2024 5638

№ 2205 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про включення до Переліку другого типу  об’єктів комунальної  власності територіальної громади в особі Дрогобицької міської ради (приміщення харчоблоків), які підлягають передачі в оренду“

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
XLVII сесія восьмого скликання
РІШЕННЯ

від 22.02.2024 року № 2205

 

Про включення до Переліку другого типу
об’єктів комунальної власності територіальної громади
в особі Дрогобицької міської ради
(приміщення харчоблоків), які підлягають передачі в оренду”     

Беручи до уваги звернення начальника відділу освіти виконавчих органів Дрогобицької міської ради № 01-4/47 від 23.01.2024 р., враховуючи протокол постійної комісії ради з питань оренди та приватизації комунального майна, промисловості, торгівлі, громадського харчування, побутового обслуговування, малого та середнього бізнесу (№ 49 від 15.02.2024 року), протокол постійної комісії ради з питань бюджету, планування фінансів та цінової політики та інвестицій (№ 98 від 15.02.2024), керуючись ст. 26 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”, Законом України „Про оренду державного та комунального майна”, Порядком передачі в оренду державного та комунального майна, затвердженого Постановою КМУ від 03.06.2020 р. № 483, Постановою КМУ № 634 від 27.05.2022 р. «Про особливості оренди державного та комунального майна у період воєнного стану», рішенням Дрогобицької міської ради № 612 від 09.09.2021 р. «Про затвердження Положення про оренду майна Дрогобицької міської територіальної громади», п. 19 рішення Дрогобицької міської ради № 781 від 25.11.2021 р. «Про затвердження Методики розрахунку орендної плати за користування майном Дрогобицької міської територіальної громади», міська рада вирішила:
1. Включити в перелік другого типу об’єктів комунальної власності, які підлягають передачі в оренду без проведення аукціону, нежитлові приміщення (харчоблоки) комунальної власності територіальної громади в особі Дрогобицької міської ради Львівської області, згідно з додатком № 1.
2. Надати дозвіл закладам загальної середньої освіти Дрогобицької міської ради Львівської області на укладення договорів оренди нежитлових приміщень (харчоблоків), за погодженням з відділом освіти виконавчих органів Дрогобицької міської ради, з фізичними особами – підприємцями – переможцями проведеної процедури закупівлі послуг з організації шкільного харчування (кейтерингу або аутсорсингу) на 2024 рік, з моменту початку проведення харчування, згідно з додатком № 1.
3. Розрахунок орендної плати для фізичних осіб – підприємців здійснювати у розмірі 5,00 грн. без ПДВ за 1 кв. м. в місяць.
4. Фізичним особам – підприємцям укласти договори оренди нежитлових приміщень (харчоблоків), відповідно до уточнених площ, згідно виготовленої технічної документації, здійснити страхування нежитлових приміщень, забезпечити утримання нежитлових приміщень та прилеглої території відповідно до вимог санітарних, пожежних та технічних норм.
5. Виконання даного рішення доручити відділу освіти виконавчих органів Дрогобицької міської ради та балансоутримувачам нежитлових приміщень (харчоблоків).
6. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію ради з питань оренди та приватизації комунального майна, промисловості, торгівлі, громадського харчування, побутового обслуговування, малого та середнього бізнесу (Ю. Кушлика) та постійну комісію ради з питань бюджету, планування фінансів та цінової політики та інвестицій (Р. Бейзика).

Міський голова Тарас КУЧМА

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту