№ 2205 Рішення сесії Дрогобицької міської ради ”Про передачу об’єктів благоустрою та іншого майна комунальної власності на баланс КП «Служба муніципального управління» ДМР “

06.02.2020 1049

№ 2205 Рішення сесії Дрогобицької міської ради ”Про передачу об’єктів благоустрою та іншого майна комунальної власності на баланс КП «Служба муніципального управління» ДМР “

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
61 позачергова сесія сьомого скликання
Р І Ш Е Н Н Я

від 06.02.2020 р. № 2205

Про передачу об’єктів благоустрою та іншого майна
комунальної власності на баланс
КП «Служба муніципального управління» ДМР

Для розмежування напрямків діяльності КП «КМГ», з метою оптимізації загальних витрат, в тому числі витрат, пов’язаних з забезпеченням ефективної роботи по вивезенню та захороненню твердих побутових відходів та з робіт по утриманню і експлуатації об’єктів благоустрою комунальної власності, керуючись п. 31 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада вирішила:
1. КП «Комбінат міського господарства» передати на баланс КП «Служба муніципального управління» ДМР :
1.1. Дороги, тротуари, площі, парки, сквери, кладовища разом з площею дорожнього полотна, пішохідних доріжок, дитячі майданчики, електричні мережі міста, фонтан “Водограй”, (додаток № 1 додається)
1.2 Будівлі, споруди, (додаток № 2 додається)
1.3 Транспортні засоби, (додаток № 3 додається),
котрі знаходяться на балансі КП «КМГ».
2. Для передачі – прийому об’єктів благоустрою комунальної власності
створити комісію (додаток № 4 додається).
3. Передачу вказаних вище об’єктів благоустрою, майна комунальної власності та наявної на них технічної документації (перелік об’єктів, технічні паспорти та інше) оформити актом передачі до 1 квітня 2020року.
4. Виконання даного рішення покласти на КП «Комбінат міського господарства» (С.Жирний).
5. Контроль за виконанням даного рішення покласти, на голову постійної комісії ради з питань оренди, приватизації, комунального майна, промисловості, торгівлі, громадського харчування, побутового обслуговування, малого та середнього бізнесу (Ю.Кушлик).

Міський голова Т.Кучма

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту