№ 2218 Рішення сесії Дрогобицької міської ради ”Про затвердження Програми забезпечення вручення фізичним особам податкових повідомлень-рішень на сплату податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, земельного податку та покращення надання адміністративних послуг громадянам на 2020 рік”

27.02.2020 1013

№ 2218 Рішення сесії Дрогобицької міської ради ”Про затвердження Програми  забезпечення вручення фізичним особам податкових повідомлень-рішень на сплату податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, земельного податку та покращення  надання адміністративних послуг громадянам на 2020 рік”

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
62 сесія сьомого скликання
РІШЕННЯ

від 27 лютого 2020 № 2218

Про затвердження Програми
забезпечення вручення фізичним особам
податкових повідомлень-рішень на
сплату податку на нерухоме майно,
відмінне від земельної ділянки,
земельного податку та покращення
надання адміністративних послуг
громадянам на 2020 рік

З метою покращення надання адміністративних послуг громадянам, своєчасного інформування фізичних осіб щодо проведених нарахувань податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки та земельного податку та збільшення надходжень до місцевого бюджету, для якісного виконання ГУ ДПС у Львівській області покладених на нього завдань, враховуючи рекомендації постійної комісії ради з питань бюджету, планування фінансів, цінової політики та інвестицій (протокол від 18 лютого 2020 року № 107), керуючись п. 22 ч. 1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада вирішила:
1. Затвердити Програму забезпечення вручення фізичним особам податкових повідомлень-рішень на сплату податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, земельного податку та покращення надання адміністративних послуг громадянам на 2020 рік, згідно з додатком.
2. Фінансовому управлінню (О. Савран) здійснювати фінансування Програми у межах коштів, передбачених у міському бюджеті на 2020 рік.
3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію ради з питань бюджету, планування фінансів, цінової політики та інвестицій
(Р. Курчик).

Міський голова Т. Кучма

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту