№ 2219 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про затвердження матеріалів проекту землеустрою зі зміною цільового призначення та передачу земельної ділянки в оренду»

22.02.2024 5650

№ 2219 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про затвердження матеріалів проекту землеустрою зі зміною  цільового призначення та передачу  земельної ділянки в оренду»

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
XLVII сесія восьмого скликання
РІШЕННЯ

від 22.02.2024 року № 2219

 

Про затвердження матеріалів
проекту землеустрою зі зміною
цільового призначення та передачу
земельної ділянки в оренду

Розглянувши заяву фізичної особи та матеріали проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки зі зміною її цільового призначення, враховуючи рекомендації постійної комісії ради з питань регулювання земельних відносин (протокол № 77 від 16.01.2024 р.), керуючись ст. 12, ст. 20, ст. 186 Земельного кодексу України, ЗУ «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо розмежування земель державної та комунальної власності» і відповідно до пункту 34 ч.1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада в и р і ш и л а:
1. Затвердити матеріали проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, цільове призначення якої змінюється, та передати земельну ділянку в оренду:
1.1. Бунь Ірині Євстахіївні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку площею 131 кв. м. на вул. Самбірській, 3, в м. Дрогобич, кадастровий номер 4610600000:01:011:0338, цільове призначення якої змінюється із земель «для будівництва та обслуговування багатоквартирного житлового будинку з об’єктами торгово-розважальної інфраструктури» у землі «для будівництва і обслуговування будівель торгівлі», та передати в оренду строком на 3 роки.

2. Фізичній особі, вказаній у п. 1 цього рішення, необхідно укласти договір оренди землі з Дрогобицькою міською радою. У випадку не укладення договору протягом трьох місяців з дня прийняття рішення, відповідні пункти цього рішення втрачають чинність, а орендар несе відповідальність з відшкодуванням в повній мірі збитків орендодавцю у формі неодержаної орендної плати. Фізичній особі вказаній у п. 1 цього рішення, забезпечити реєстрацію відповідного договору згідно з чинним законодавством.
3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію ради з питань регулювання земельних відносин (Марта СЛОТИЛО).

Міський голова Тарас КУЧМА

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту