№ 2221 Рішення сесії Дрогобицької міської ради ”Про затвердження Положення про паркування транспортних засобів у м. Дрогобичі”

27.02.2020 909

№ 2221 Рішення сесії Дрогобицької міської ради ”Про  затвердження Положення  про паркування транспортних засобів у  м. Дрогобичі”

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
62 сесія сьомого скликання
Р І Ш Е Н Н Я

від 27 лютого 2020 року № 2221

Про затвердження Положення
про паркування транспортних засобів у
м. Дрогобичі

Керуючись Кодексом України про адміністративні правопорушення, Податковим кодексом України, Законом України «Про благоустрій населених пунктів», беручи до уваги Закон України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо реформування сфери паркування транспортних засобів», Постанову Кабінету міністрів України «Про затвердження Правил паркування транспортних засобів», беручи до уваги рішення Дрогобицької міської ради «Про внесення змін до Плану діяльності з підготовки проектів регуляторних актів на 2019 рік» від 15.08.2019 №и 1909, враховуючи рекомендації постійної комісії ради з питань депутатської етики, законності, правопорядку, прав людини, розвитку громади та контролю за дотриманням Регламенту ради (протокол від ________________ №____), постійної комісії ради з питань житлово-комунального господарства, будівництва, архітектури, екології, довкілля, транспорту та зв’язку (протокол від 14.02.2020 р. № 84), постійної комісії ради з питань бюджету, планування, фінансів, цінової політики та інвестицій (протокол від 04.01.2020 р. № 105), керуючись ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада вирішила:
1. Затвердити Положення про паркування транспортних засобів у м. Дрогобичі (додається).
2. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію ради з питань житлово-комунального господарства, будівництва, архітектури, екології, довкілля, транспорту та зв’язку (А. Янів).

Міський голова Т. Кучма

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту