№ 2222 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельної ділянки під об’єктами нерухомого майна »

22.02.2024 5659

№ 2222 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про надання дозволу на розроблення  проектів землеустрою щодо відведення  земельної ділянки під об’єктами  нерухомого майна  »

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
XLVII сесія восьмого скликання
РІШЕННЯ

від 22.02.2024 року № 2222

 

Про надання дозволу на розроблення
проектів землеустрою щодо відведення
земельної ділянки під об’єктами
нерухомого майна 

Розглянувши заяви фізичних та юридичної осіб про надання згоди на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок та враховуючи рекомендації постійної комісії ради з питань регулювання земельних відносин (протокол № 78 від 31.01.2024р.), керуючись статтями 12,118, Земельного кодексу України, і відповідно до п.34 ч.1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада  в и р і ш и л а:
1. Надати дозвіл на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок під об’єктами нерухомого майна:
1.1. Товариству з обмеженою відповідальністю «Хід Україна» (Олександр МАРТИНЧУК), земельну ділянку орієнтовною площею 2143 кв.м. на вул. Стрийській, 266 у м. Дрогобичі, для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості.
1.2. Петруняку Михайлу Романовичу, прож. с. Нове Село Дрогобицького району, земельну ділянку орієнтовною площею 46 кв.м. на вул. Пилипа Орлика, 2/1 у м. Дрогобичі, для будівництва та обслуговування  будівель торгівлі.
1.3. Халавчук Любові Миколаївні, прож. м. Стебник, земельну ділянку орієнтовною площею 19 кв.м. на вул. Грушевського, 1 у м. Стебнику, для будівництва та обслуговування  будівель торгівлі.
1.4. Гуняку Роману Івановичу, прож. с. Нагуєвичі Дрогобицького району, земельну ділянку орієнтовною площею 924 кв.м. на вул. І. Франка, 173а у с. Нагуєвичі Дрогобицького району, для будівництва та обслуговування  будівель торгівлі.
1.5. Данько Галині Миколаївні, прож. с. Залужани Дрогобицького району, земельну ділянку орієнтовною площею 2368 кв.м. на вул. Верховина, 83/1 у с. Залужани Дрогобицького району, для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості.

2. Фізичним та юридичній особам, вказаним у цьому рішенні, звернутися до суб’єкта господарювання, що є виконавцем робіт із землеустрою, згідно із законом, для розроблення проектів землеустрою. Розроблення проектів проводити у відповідності до вимог чинного земельного законодавства.
3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію ради з питань регулювання земельних відносин.

Міський голова Тарас КУЧМА

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту