№ 2226 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про надання згоди на укладення договору про встановлення особистого строкового сервітуту для провадження підприємницької діяльності»

22.02.2024 5646

№ 2226 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про надання згоди на укладення договору про встановлення особистого строкового сервітуту для провадження  підприємницької діяльності»

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
XLVII сесія восьмого скликання
РІШЕННЯ

від 22.02.2024 року № 2226

 

Про надання згоди на укладення
договору про встановлення особистого
строкового сервітуту для провадження
підприємницької діяльності

Розглянувши клопотання ТзОВ «ПЕК-ПОЛ» підприємства з іноземними інвестиціями (Ян ПЕЛЕХАЧ), враховуючи рекомендації постійної комісії ради з питань регулювання земельних відносин (протокол №78 від 31.01.2024р.), керуючись ст. 12, 99, 1241 Земельного кодексу України, і відповідно до п. 34 ч. 1 ст. 26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, міська рада в и р і ш и л а :

1. Надати згоду на укладення договору про встановлення особистого строкового сервітуту для провадження підприємницької діяльності:
1.1. Товариству з обмеженою діяльністю «ПЕК-ПОЛ»» підприємству з іноземними інвестиціями (Ян ПЕЛЕХАЧ), надати згоду на укладення договору про встановлення особистого строкового сервітуту для провадження підприємницької діяльності на земельну ділянку площею 30 кв. м. на вул. Самбірській в м. Дрогобичі, строком на 5 років.
2. Юридичній особі, зазначеній в цьому рішенні, звернутись у відділ №2 управління надання адміністративних послуг Головного управління Держгеокадастру у Львівській області для отримання витягу про нормативно-грошову оцінку земельної ділянки та укласти договір особистого строкового сервітуту з Дрогобицькою міською радою на відповідну територію (об’єкта благоустрою).
3. Юридичній особі, зазначеній в цьому рішенні, звернутись у відділ містобудування та архітектури для оформлення паспорту прив’язки тимчасової споруди торгівельного призначення для ведення підприємницької діяльності. Відповідальність за відповідність розміщення тимчасової споруди торгівельного призначення для ведення підприємницької діяльності паспорту прив’язки покласти на заявника.
4. Юридичній особі, вказаній у цьому рішенні, забезпечити реєстрацію відповідного договору згідно з чинним законодавством.
5. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію ради з питань регулювання земельних відносин (Марта СЛОТИЛО).

Міський голова Тарас КУЧМА

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту