№ 2226 Рішення сесії Дрогобицької міської ради ”Про передачу функцій замовника та проектно-кошторисної документації КП «Служба муніципального управління»”

27.02.2020 839

№ 2226 Рішення сесії Дрогобицької міської ради ”Про передачу функцій замовника  та проектно-кошторисної документації КП «Служба муніципального управління»”

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
62 сесія сьомого скликання
Р І Ш Е Н Н Я

від 27 лютого 2020 р. № 2226

Про передачу функцій замовника
та проектно-кошторисної документації
КП «Служба муніципального управління»

У зв’язку з передачею на баланс КП “Служба муніципального управління” об’єктів благоустрою в м. Дрогобич Львівської області та передачі виготовленої проектно – кошторисної документації, в межах функцій органу місцевого самоврядування, керуючись ст.26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, враховуючи рекомендацію постійної комісії ради з питань житлово-комунального господарства, будівництва, архітектури, екології, транспорту та зв’язку (протокол № 85 від 25.02.2020 р.), міська рада вирішила:
1. КП “Комбінат міського господарства” передати КП “Служба муніципального управління” :
1.1. Функції замовника із завершення реалізації робочих проектів “Капітальний ремонт покриття по вул. В. Великого (від будинку № 68 до будинку № 80) у м. Дрогобич Львівської області” та “Капітальний ремонт дорожнього покриття по вул. Вокзальна (від вул. Стрийська до перехрестя вулиць Грушевського – Вокзальна) в м. Дрогобич Львівської області”
1.2. Робочі проекти “Капітальний ремонт покриття по вул. В. Великого (від будинку № 68 до будинку № 80) у м. Дрогобич Львівської області” та “Капітальний ремонт дорожнього покриття по вул. Вокзальна (від вул. Стрийська до перехрестя вулиць Грушевського – Вокзальна) в м. Дрогобич Львівської області”
1.3. Робочий проект “Будівництво сміттєсортувальної лінії та допоміжних споруд на вул. Гайдамацька у м. Дрогобич Львівської області”
1.4. Робочий проект “Будівництво міського кладовища на вул. П.Орлика в м. Дрогобич Львівської області. Коригування”
2. КП “Служба муніципального управління” (В.Суда):
2.1. Визначити генеральну підрядну будівельну організацію для виконання робіт, зазначених у пункті 1 цього рішення, у порядку передбаченому законодавством або забезпечити виконання робіт власними силами в межах чинного законодавства.
2.2. Забезпечити коригування, проведення експертизи та затвердження проектно-кошторисної документації в разі необхідності на об’єкти, зазначених у пункті 1 цього рішення.
2.3. Забезпечити дотримання вимог чинного законодавства щодо порядку виконання робіт.
3.Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію ради з питань житлово-комунального господарства, будівництва, архітектури, екології, довкілля, транспорту та зв’язку (А.Янів).

Міський голова Т.Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту