№ 2227 Рішення сесії Дрогобицької міської ради ”Про передачу функцій замовника та проектно-кошторисної документації КП «Служба муніципального управління» ДМР “

27.02.2020 869

№ 2227 Рішення сесії Дрогобицької міської ради ”Про передачу функцій замовника  та проектно-кошторисної документації КП «Служба муніципального управління» ДМР “

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
62 сесія сьомого скликання
Р І Ш Е Н Н Я

від 27 лютого 2020 року № 2227

Про передачу функцій замовника
та проектно-кошторисної документації
КП «Служба муніципального управління» ДМР

З метою завершення робіт з капітального ремонту дороги по вул. Шашкевича в м. Дрогобич Львівської області та передачі виготовленої проектно-кошторисної документації, в межах функцій органу місцевого самоврядування, враховуючи рекомендації постійної комісії ради з питань житлово-комунального господарства, будівництва, архітектури, екології, довкілля, транспорту та зв’язку (протокол від 25.02.2020 р. № 85), керуючись ст. 25, ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Дрогобицька міська рада вирішила:
1. Департаменту міського господарства (Р. Москалик) передати, а КП «Служба муніципального управління» ДМР (В. Суда) прийняти:
1.1. Функції замовника з завершення реалізації робочого проекту «Капітальний ремонт дороги по вул. Шашкевича в м. Дрогобич Львівської області».
1.2. Робочий проект «Капітальний ремонт дороги по вул. Шашкевича в м. Дрогобич Львівської області».
2. КП «Служба муніципального управління» ДМР (В. Суда) визначити генеральну підрядну будівельну організацію для виконання робіт, зазначених у пункті 1 цього рішення, або забезпечити виконання робіт власними силами у порядку передбаченому законодавством.
3. Забезпечити коригування, проведення експертизи та затвердження проектно-кошторисної документації в разі необхідності на об’єкт, зазначений у пункті 1 цього рішення.
4. Забезпечити дотримання вимог чинного законодавства щодо порядку виконання будівельних робіт.
5. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію ради з питань житлово-комунального господарства, будівництва, архітектури, екології, довкілля, транспорту та зв’язку (А. Янів).

Міський голова Т. Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту