№ 2228 Рішення сесії Дрогобицької міської ради ”Про відмову у наданні дозволів на виготовлення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, у внесенні змін у рішення Дрогобицької міської ради, у наданні дозволу на укладення строкового сервітуту, у затвердженні матеріалів з виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі ( на місцевості)”

27.02.2020 1006

№ 2228 Рішення сесії Дрогобицької міської ради ”Про відмову у наданні дозволів  на виготовлення проектів землеустрою  щодо відведення земельних ділянок, у внесенні змін у рішення  Дрогобицької міської ради, у наданні дозволу на укладення строкового сервітуту,   у затвердженні матеріалів з виготовлення  технічної документації із землеустрою  щодо встановлення меж земельної  ділянки в натурі ( на місцевості)”

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
62 сесія сьомого скликання
РІШЕННЯ

від 27 лютого 2020 року № 2228

Про відмову у наданні дозволів
на виготовлення проектів землеустрою
щодо відведення земельних ділянок,
у внесенні змін у рішення
Дрогобицької міської ради,
у наданні дозволу на укладення строкового сервітуту,
у затвердженні матеріалів з виготовлення
технічної документації із землеустрою
щодо встановлення меж земельної
ділянки в натурі ( на місцевості)

Розглянувши клопотання та матеріали фізичних та юридичних осіб, враховуючи рекомендації постійної комісії ради з питань регулювання земельних відносин (протоколи № 138 від 23.01.2020р., № 139 від 30.01.2020р.,), керуючись ст. 12, ч. 2, 3, 7, ст.ст. 118, 123, 124 Земельного кодексу України, і відповідно до п. 34 ч. 1 ст. 26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, міська рада в и р і ш и л а :
1. Відмовити у наданні дозволів на виготовлення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок громадянам:
1.1. Пограничній Марті Теодорівні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 72 кв.м. на вул. Грушевського, для будівництва індивідуальних гаражів.
1.2. Смужу Михайлу Богдановичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 24 кв.м. на вул. Володимира Великого, для будівництва індивідуальних гаражів.
1.3. Смітюх Іванні Михайлівні, прож. м. Трускавець, земельну ділянку орієнтовною площею 60 кв.м. на вул. Малий Ринок, 3/28, для будівництва та обслуговування будівель торгівлі.
1.4. Гайдук Мар’яні Володимирівні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 835 кв.м. на вул. Самбірській, для індивідуального садівництва.
2. Відмовити у внесенні змін у рішення Дрогобицької міської ради:
2.1. Янко Анні Іллівні, прож. м. Дрогобич, відмовити у внесенні зміни в підпункт 1.2. пункту 1 рішення Дрогобицької міської ради від 05.07.2018 року № 1292 «Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок».
3. Відмовити в укладенні особистого строкового сервітуту:
3.1. ФОП Осередчук Юлії Романівні, прож. м. Дрогобич, відмовити в укладенні особистого строкового сервітуту на земельну ділянку площею 20 кв.м. на вул. Володимира Великого – Гончара.
3.2. ФОП Осередчук Юлії Романівні, прож. м. Дрогобич, відмовити в укладенні особистого строкового сервітуту на земельну ділянку площею 26 кв.м. на вул. Т. Шевченка.
4. Відмовити у затвердженні матеріалів з виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі ( на місцевості) :
4.1. Німиловичу Олегу Зеноновичу, Глинянській Богуславі Станіславівні прож. м. Дрогобич, земельну ділянку площею 663 кв.м. на вул. Зварицькій, 54, кадастровий номер 4610600000:01:009:0289, для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
5. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію ради з питань регулювання земельних відносин (І. Дзюрах).

Міський голова Т. Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту