№ 2233 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про включення до переліку земельних ділянок, які підлягають продажу на конкурентних засадах (на земельних торгах у формі електронного аукціону) та про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки»

22.02.2024 5663

№ 2233 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про включення до переліку  земельних ділянок, які підлягають  продажу на конкурентних засадах  (на земельних торгах у формі  електронного аукціону) та про надання  дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки»

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
XLVII сесія восьмого скликання
РІШЕННЯ

від 22.02.2024 року № 2233

 

Про включення до переліку
земельних ділянок, які підлягають
продажу на конкурентних засадах
(на земельних торгах у формі
електронного аукціону) та про надання
дозволу на виготовлення проекту землеустрою
щодо відведення земельної ділянки

Розглянувши звернення ПП «ТИТАН БУД СЕРВІС» (Олег КОЛОДІЙ), враховуючи рекомендації постійної комісії ради з питань регулювання земельних відносин (протокол № 78 від 31.01.2024 р.), керуючись ч. 2 ст. 127, ст. 128, ст. 134 Земельного кодексу України, Законами України «Про оцінку земель», «Про землеустрій», і відповідно до  п. 34 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні, міська рада в и р і ш и л а:

1. Включити до переліку земельних ділянок, які підлягають продажу на конкурентних засадах (на земельних торгах у формі електронного аукціону), наступну земельну ділянку:
1.1. Земельну ділянку площею 39 кв. м. на вул. Бориславській,                   м. Дрогобич (згідно зі схем-планом), з цільовим призначенням для будівництва та обслуговування будівель торгівлі.

2. Управлінню майна громади виконавчих органів Дрогобицької міської ради надати дозвіл на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, зазначеної в п.1 даного рішення, з метою підготовки лоту до продажу на конкурентних засадах (на земельних торгах у формі електронного аукціону).
3. Управлінню майна громади виконавчих органів Дрогобицької міської ради забезпечити фінансування підготовки лоту для проведення земельних торгів у формі електронного аукціону.
4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію ради з питань регулювання земельних відносин (Марта СЛОТИЛО).

 

Міський голова Тарас КУЧМА

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту