№ 2248 Рішення сесії Дрогобицької міської ради ”Про стан забезпечення санітарно- епідеміологічного благополуччя населення та виконання заходів щодо стабілізації епідемічної ситуації, спричиненої коронавірусом COVID-2019″

17.03.2020 830

№ 2248 Рішення сесії Дрогобицької міської ради ”Про стан забезпечення санітарно- епідеміологічного благополуччя населення та виконання заходів щодо стабілізації епідемічної ситуації, спричиненої коронавірусом   COVID-2019″

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
63 позачергова сесія сьомого скликання
Р І Ш Е Н Н Я

від 17.03.2020 року № 2248

Про стан забезпечення санітарно-
епідеміологічного благополуччя
населення та виконання заходів
щодо стабілізації епідемічної
ситуації, спричиненої коронавірусом
COVID-2019

Керуючись статтями 25, 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», з метою забезпечення належного прийому хворих на коронавірус, міська рада вирішила:
1. Інформацію начальника відділу охорони здоров’я Дрогобицької міської ради В.Чуби про заходи боротьби з пандемією взяти до відома.
2. Виконавчому комітету Дрогобицької міської ради звернутися до Львівської обласної ради та Львівської обласної державної адміністрації, народного депутата України О.Саламахи з проханням виділення додаткових коштів в сумі 2 млн.грн. (відповідно до рішення Стебницької міської ради для інфекційного відділення КП ”Стебницька міська лікарня”) та підтримати рішення Стебницької міської ради.
3. Звернутися до засобів місцевої масової інформації щодо проведення роз’яснювальної роботи з населенням стосовно культури дотримання заходів безпеки під час епідемії.
4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань освіти, культури, молодіжної політики, сім’ї, спорту, туризму, інформації, охорони здоров’я, праці та соціального захисту населення (О.Дацюк).

Міський голова Т.Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту