№ 2249 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “ Про доповнення видів економічної діяльності Комунального підприємства «Дрогобичтеплоенерго» Дрогобицької міської ради та затвердження нової редакції Статуту »

07.03.2024 5680

№ 2249 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “ Про доповнення видів економічної діяльності  Комунального підприємства «Дрогобичтеплоенерго»  Дрогобицької міської ради та   затвердження нової редакції Статуту »

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
XLVII сесія восьмого скликання
РІШЕННЯ

від 07.03.2024 року № 2249

 

 Про доповнення видів економічної діяльності
Комунального підприємства «Дрогобичтеплоенерго»
Дрогобицької міської ради та
затвердження нової редакції Статуту

З метою внесення доповнень до відомостей в ЄДР юридичних осіб, фізичних осіб підприємців та громадських формувань стосовно видів економічної діяльності Комунального підприємства «Дрогобичтеплоенерго» Дрогобицької міської ради та для покращення фінансово-господарського стану, забезпечення статутної діяльності та безперебійного і надійного надання послуг з теплопостачання, беручи до уваги рекомендації постійної комісії ради комісії з питань житлово-комунального господарства будівництва, архітектури, екології, довкілля, транспорту та зв’язку (протокол № 67 від 5.03.2024р.) відповідно до Закону України «Про державну реєстрацію юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців та громадських формувань» ст. 26 ч. 1 ст.59 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні ”міська рада вирішила:
1. Доповнити відомості, що містяться в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців та громадських формувань стосовно видів економічної діяльності комунального підприємства «Дрогобичтеплоенерго» Дрогобицької міської ради та затвердити такі види КВЕД-2010:
16.10 – Лісопильне та стругальне виробництво.
02.20 – Лісозаготівлі.
30.30 – Виробництво повітряних і космічних літальних апаратів супутнього устаткування.
43.21 – Електромонтажні роботи.
45.20 -Технічне обслуговування та ремонт автотранспортних засобів.
52.21 – Допоміжне обслуговування наземного транспорту.
96.04 – Діяльність і забезпечення фізичного комфорту.
2. Затвердити нову редакцію Статуту комунального підприємства «Дрогобичтеплоенерго» Дрогобицької міської ради (Статут додається).
3. Т.в.о директора комунального підприємства «Дрогобичтеплоенерго» Дрогобицької міської ради (В. Дзерина) забезпечити внесення змін до Єдиного державного реєстру юридичних фізичних осіб підприємств та громадських формувань та подати документи для державної реєстрації у новій редакції Статут комунального підприємства «Дрогобичтеплоенерго» Дрогобицької міської ради.
4. Виконання цього рішення покласти на т.в.о. директора комунального підприємства «Дрогобичтеплоенерго» Дрогобицької міської ради (В. Дзерина).
5. Контроль за виконанням цього рішення покласти на комісію питань житлово – комунального господарства, будівництва, архітектури, екології, довкілля, транспорту та зв’язку (Р. Шагала).

Міський голова Тарас КУЧМА

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту