№ 2249 Рішення сесії Дрогобицької міської ради ”Про техногенну катастрофу на території рудника №2 СДГХП «Порлімінерал»”

17.03.2020 1267

№ 2249 Рішення сесії Дрогобицької міської ради ”Про техногенну катастрофу на території  рудника №2 СДГХП «Порлімінерал»”

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
63 позачергова сесія сьомого скликання
РІШЕННЯ

від 17 березня 2020 року № 2249

Про техногенну катастрофу на території
рудника №2 СДГХП «Порлімінерал»

З метою ліквідації наслідків техногенно-екологічної катастрофи, що мала місце 15.03.2020 року на території рудника №2 СДГХП «Полімінерал» та вжиття заходів щодо недопущення її в майбутньому, розглянувши та обговоривши ситуацію, що склалася, керуючись ст..ст. 25, 26 Закону україни «Про місцеве самоврядування в Україні» міська рада вирішила:
1. Звернутись до Верховної ради України, Кабінету Міністрів України, Президента України з питання розроблення та реалізації чіткого переліку заходів щодо ліквідації наслідків катастрофи та попередження її розвитку.
2. Постійно інформувати населення міст Дрогобича та Стебник про рішення та дії органів державної влади з питання ліквідації наслідків катастрофи.
3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію ради з питань житлово – комунального господарства, будівництва, архітектури, екології, довкілля, транспорту та зв’язку (А.Янів.) та постійну комісію ради з питань освіти, культури, молодіжної політики, сім’ї, спорту, туризму, інформації, охорони здоров’я, праці та соціального захисту населення (О.Дацюк).

Міський голова Т.Кучма

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту