№ 2250 Рішення сесії Дрогобицької міської ради ”Про звернення до Президента України та Верховної Ради України щодо недопущення реалізації оприлюднених рішень щодо створення Консультативної ради “

17.03.2020 1352

№ 2250 Рішення сесії Дрогобицької міської ради ”Про звернення до Президента України та  Верховної Ради України щодо недопущення реалізації оприлюднених рішень  щодо створення Консультативної ради “

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
63 позачергова сесія сьомого скликання
Р І Ш Е Н Н Я

від 17 березня 2020 року № 2250

Про звернення до Президента України та
Верховної Ради України
щодо недопущення реалізації оприлюднених рішень
щодо створення Консультативної ради

У зв’язку з Мінськими ініціативами від 11.03.2020 щодо створення Консультативної ради, керуючись ч.4 ст.59 ЗУ “Про місцеве самоврядування в Україні” міська рада в и р і ш и л а :
1. В умовах неоднозначної громадської реакції на Мінські ініціативи від 11.03.2020 звернутися до Президента України Володимира Зеленського та Верховної Ради України щодо необхідності надання доручення представникам України в Тристоронній контактній групі та усім переговірникам України повернутися в рамки законодавства України та не допустити реалізації оприлюднених рішень щодо створення Консультативної ради у спосіб і формах, які не знаходять підтримку народу України та не відповідають національним інтересам України (текст звернення додається).
2. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію з питань депутатської етики, законності, правопорядку, прав людини, розвитку громади та контролю за дотриманням Регламенту ради (А. Андрухів).

Міський голова Т. Кучма

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту