№ 2253 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про надання дозволу на безкоштовну передачу матеріальних цінностей (засоби індивідуального захисту органів дихання)»

07.03.2024 5684

№ 2253 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про надання дозволу на безкоштовну передачу  матеріальних цінностей (засоби індивідуального захисту органів дихання)»

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
XLVII сесія восьмого скликання
РІШЕННЯ

від 07.03.2024 року № 2253

 

Про надання дозволу на безкоштовну передачу
матеріальних цінностей (засоби індивідуального
захисту органів дихання)

З метою належного та ефективного використання матеріальних цінностей, керуючись ст. 327 Цивільного кодексу України, ст. ст. 26, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Постановою Кабінету міністрів України № 1482 від 21.09.1981 р. «Про передачу об’єктів права державної та комунальної власності», міська рада вирішила:

1. Надати дозвіл виконавчому комітету Дрогобицької міської ради на безкоштовну передачу у власність матеріальних цінностей (засобів індивідуального захисту органів дихання) установам та організація, згідно з додатком №1.
1.1. Установам та організаціям прийняти та поставити на баланс матеріальні цінності (засоби індивідуального захисту органів дихання), згідно з додатком №1.
2. Виконання даного рішення покласти на відділ бухгалтерського обліку та звітності виконавчого комітету Дрогобицької міської ради та відділ з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення виконавчого комітету Дрогобицької міської ради.
3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на голову постійної комісії ради з питань оренди, приватизації, комунального майна, промисловості, торгівлі, громадського харчування, побутового обслуговування, малого та середнього бізнесу (Ю.Кушлик).

Міський голова Тарас КУЧМА

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту