№ 2254 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про надання дозволу на безкоштовну передачу матеріальних цінностей»

07.03.2024 5691

№ 2254 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про надання дозволу на безкоштовну передачу  матеріальних цінностей»

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
XLVII сесія восьмого скликання
РІШЕННЯ

від 07.03.2024 року № 2254

 

Про надання дозволу на безкоштовну передачу
матеріальних цінностей

З метою належного та безперебійного функціонування пунктів незламності на території Дрогобицької міської територіальної громади та ефективного використання матеріальних цінностей, керуючись ст. 327 Цивільного кодексу України, ст. ст. 26, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Постановою Кабінету міністрів України № 1482 від 21.09.1981 р. «Про передачу об’єктів права державної та комунальної власності», міська рада вирішила:

1. Надати дозвіл виконавчому комітету Дрогобицької міської ради на безкоштовну передачу у власність матеріальних цінностей (піч для обігріву непобутова) установам та організація в яких розміщено «пункти незламності», згідно з додатком №1.
1.1. Установам та організаціям в яких розміщено пункти незламності прийняти та поставити на баланс матеріальні цінності, згідно з додатком №1.
2. Виконання даного рішення покласти на відділ бухгалтерського обліку та звітності виконавчого комітету Дрогобицької міської ради та відділ з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення виконавчого комітету Дрогобицької міської ради.
3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на голову постійної комісії ради з питань оренди, приватизації, комунального майна, промисловості, торгівлі, громадського харчування, побутового обслуговування, малого та середнього бізнесу (Ю.Кушлик).

Міський голова Тарас КУЧМА

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту