№ 2259 Рішення сесії Дрогобицької міської ради ”Про затвердження спеціально відведених ділянок, визначених схемою розташування парковочних місць для забезпечення платного паркування транспортних засобів на відведеному майданчику для паркування в центральній частині м. Дрогобич”

19.03.2020 908

№ 2259 Рішення сесії Дрогобицької міської ради ”Про затвердження спеціально відведених ділянок, визначених схемою розташування  парковочних місць для забезпечення  платного паркування транспортних  засобів на відведеному майданчику  для паркування в центральній частині м. Дрогобич”

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
64 сесія сьомого скликання
Р І Ш Е Н Н Я

19.03.2020 року № 2259

Про затвердження спеціально відведених
ділянок, визначених схемою розташування
парковочних місць для забезпечення
платного паркування транспортних
засобів на відведеному майданчику
для паркування в центральній частині м. Дрогобич

Відповідно до ст.10 Податкового кодексу України, статті 30 Закону України «Про основи соціальної захищеності осіб з інвалідністю в Україні», Закону України «Про дорожній рух», керуючись Правилами паркування транспортних засобів, затверджених постановою Кабінету Міністрів України від 03.12.2009 № 1342, з метою покращення умов безпеки руху пішоходів і автотранспорту, а також розвитку мережі платних місць паркування транспортних засобів у місті, враховуючи рекомендації постійної комісії ради з питань житлово-комунального господарства, будівництва, архітектури, екології, довкілля, транспорту та зв’язку (протокол № 86 від 11 березня 2020 року), постійної комісії ради з питань регулювання земельних відносин протокол №____ від 10 березня 2020 року), беручи до уваги Положення про паркування транспортних засобів в м. Дрогобичі, керуючись п. 31, п.56-1 ч.1 ст. 26, Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада вирішила:
1. Затвердити спеціально відведені ділянки, визначені схемою розташування парковочних місць для забезпечення платного паркування транспортних засобів на відведеному майданчику для паркування в центральній частині м. Дрогобич, в межах проїжджої частини вулиці, згідно проектно-кошторисної документації «Будівництво майданчика для паркування в центральній частині м.Дрогобич згідно плану організації мобільності центральної частини міста Дрогобич», (схема додається).
2. Визначити оператором та платником збору за місця для паркування транспортних засобів КП «Службу муніципального управління» – код ЄДРПОУ 43032947 (В. Суда).

Суб’єкт підприємниць-кої діяльності Адреса реєстрації СПД Вид діяльності СПД Технічне облаштування спеціальної земельної ділянки Кількість місць для паркування транспортних засобів (в.т.ч. осіб з інвалідністю) Площа спеціальної земель-ної ділянки, м.2.

(в.т.ч. осіб з інвалідністю)

Адреса розміщення спеціальної земельної ділянки Призна-чення спеціальної земель-ної ділянки
КП «Службу муніципального управління»  82100, Львівська обл., місто Дрогобич, пл. Ринок, будинок 1  

Основний:

Оброблення та видалення безпечних відходів

Інші:

Будівництво інших споруд, н. в. і. у.

Виробництво електроенергії Передача електроенергії

Розподілення електроенергії

Торгівля електроенергією

Виробництво газу

Постачання пари, гарячої води та кондиційованого повітря

Збирання безпечних відходів

Збирання небезпечних відходів

Оброблення та видалення небезпечних відходів

Відновлення відсортованих відходів

Організація будівництва будівель

 

частина проїжджої частини вулиці 83 (8) 1481,75

(150,50)

вул. І. Мазепи (від перехрестя вулиць Театральна-І. Мазепи по вулицях Шевська, Ковальська,с. Бандери,Шкільна, Т. Шевченка до перехрестя вулиць І. Франка-М. Лисенка.

З вул. Т. Шевченка від перехрестя вулиць О. Нижанківського-І. Мазепи по вулицях Т. Шевченка Я. Осмомисла, Шкільна, С. Бандери, Т. Шевченкадо перехрестя вулиць І. Франка-М. Лисенка.

паркування транспортних засобів

3. Виконавчому комітету Дрогобицької міської ради розглянути та затвердити тариф та графік роботи на паркувальному майданчику, згідно пропозицій оператора.
4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію ради з питань житлово-комунального господарства, будівництва, архітектури, екології, довкілля, транспорту та зв’язку (А. Янів).

Міський голова Т.Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту