№ 2265 Рішення сесії Дрогобицької міської ради ”Про передачу в оперативне управління та взяття на баланс нежитлової будівлі за адресою: м. Дрогобич, вул. Стрийська, 98″

19.03.2020 858

№ 2265 Рішення сесії Дрогобицької міської ради ”Про передачу в оперативне управління  та взяття на баланс нежитлової будівлі за адресою: м. Дрогобич, вул. Стрийська, 98″

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
64 сесія сьомого скликання
РІШЕННЯ

від 19.03.2020 № 2265

Про передачу в оперативне управління
та взяття на баланс нежитлової будівлі
за адресою: м. Дрогобич, вул. Стрийська, 98

Розглянувши звернення відділу освіти виконавчих органів Дрогобицької міської ради про передачу в оперативне управління Дрогобицькій дитячо-юнацькій спортивній школі імені Івана Боберського нежитлову будівлю за адресою: м. Дрогобич, вул. Стрийська, 98, беручи до уваги рекомендації постійної комісії ради з питань оренди та приватизації комунального майна, промисловості, торгівлі, громадського харчування, побутового обслуговування, малого та середнього бізнесу (протокол від 5.03.2020 року № 92), керуючись ст. 26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, міська рада вирішила :
1. Відділу освіти виконавчих органів ДМР передати, а Дрогобицькій дитячо-юнацькій спортивній школі імені Івана Боберського прийняти в оперативне управління та взяти на баланс нежитлову будівлю, що знаходиться за адресою: м. Дрогобич, вул. Стрийська, 98, площею 494,3 м. кв.
2. Відділу освіти виконавчих органів ДМР створити комісію з прийому-передачі нежитлової будівлі, що знаходиться за адресою: м. Дрогобич, вул. Стрийська, 98, площею 494,3 м. кв. та скласти відповідний акт прийому-передачі даної нежитлової будівлі.
3. Зобов’язати Дрогобицьку дитячо-юнацьку спортивну школу імені Івана Боберського виготовити нову технічну документацію в КП ЛОР Дрогобицькому МБТІ та ЕО, забезпечити утримання нежитлової будівлі та прилеглої території відповідно до вимог санітарних, пожежних та технічних норм та виготовити технічну документацію на земельну ділянку, на якій знаходиться нежитлова будівля.
4. Підтвердити факт перебування в комунальній власності територіальної громади м. Дрогобича об’єкту нерухомого майна – нежитлової будівлі, що знаходиться за адресою: м. Дрогобич, вул. Стрийська, 98, площею 494,3 м. кв.
5. Відділу оренди та приватизації комунального майна виконавчого комітету Дрогобицької міської ради забезпечити внесення вказаного вище об`єкту в Державний реєстр речових прав на нерухоме майно за територіальною громадою м. Дрогобича в особі Дрогобицької міської ради.
6. Виконання даного рішення доручити відділу оренди та приватизації комунального майна виконавчого комітету Дрогобицької міської ради (Р. Рососі), Дрогобицькій дитячо-юнацькій спортивній школі імені Івана Боберського, відділу освіти виконавчих органів Дрогобицької міської ради (П. Шев‘яку).
7. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію ради з питань оренди та приватизації комунального майна, промисловості, торгівлі, громадського харчування, побутового обслуговування, малого та середнього бізнесу (Ю. Кушлика).

Міський голова Т. Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту