№ 2267 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про продовження договору використання земельної ділянки, спеціально визначеної для забезпечення паркування транспортних засобів “

07.03.2024 5759

№ 2267 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про продовження договору використання земельної ділянки,  спеціально визначеної для забезпечення паркування транспортних засобів “

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
XLVII сесія восьмого скликання
РІШЕННЯ

від 07.03.2024 року № 2267

 


Про продовження договору
використання земельної ділянки,
спеціально визначеної для забезпечення
паркування транспортних засобів

Розглянувши звернення ТзОВ «ІСТРЕЙТ» (І. Несвячена), враховуючи рекомендації постійної комісії ради з питань регулювання земельних відносин (протокол № 79 від 06.03.2024р.), рішення Дрогобицької міської ради від 22.06.2023р. №1649 «Про затвердження Положення про нарахування та сплату місцевих податків та зборів», керуючись статтями 12, 92, 93, 118, 123, 124, 145 Земельного кодексу України, відповідно до п. 34 ч.1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада в и р і ш и л а:

1. Надати дозвіл на продовження договору використання земельної ділянки, спеціально визначеної для забезпечення паркування транспортних засобів:
1.1. ТзОВ «ІСТРЕЙТ» (І. Несвячена), надати дозвіл на продовження договору використання земельної ділянки площею 120 кв. м. на вул. Шевченка, 5, у м. Стебнику, спеціально визначеної для забезпечення паркування транспортних засобів на території земельної ділянки, на строк не більше 3 років з оплатою відповідно до законодавства та діючих нормативних актів Дрогобицької міської ради.

2. ТзОВ «ІСТРЕЙТ» (І. Несвячена), встановити ставку збору за кожний день провадження діяльності із забезпечення паркування транспортних засобів у гривнях за один квадратний метр площі земельної ділянки, відведеної для організації та провадження такої діяльності в розмірі 0,02% від мінімальної заробітної плати установленої законом на 1 січня податкового (звітного) року.
3. Юридичній особі, вказаній у цьому рішенні, необхідно укласти додаткову угоду до договору про використання земельної ділянки, спеціально визначеної для забезпечення паркування транспортних засобів з Дрогобицькою міською радою.
4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію ради з питань регулювання земельних відносин (Марта СЛОТИЛО).

Міський голова Тарас КУЧМА

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту