№ 2268 Рішення сесії Дрогобицької міської ради ”Про передачу Дрогобицької медичної бібліотеки на баланс відділу культури і мистецтв виконавчих органів Дрогобицької міської ради”

19.03.2020 854

№ 2268 Рішення сесії Дрогобицької міської ради ”Про передачу Дрогобицької медичної бібліотеки на баланс відділу культури і мистецтв виконавчих органів  Дрогобицької міської ради”

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
64 сесія сьомого скликання
РІШЕННЯ

від 19.03.2020 року № 2268

Про передачу Дрогобицької
медичної бібліотеки на баланс відділу
культури і мистецтв виконавчих органів
Дрогобицької міської ради

З метою раціонального використання бюджетних коштів, зважаючи на зміну системи фінансування закладів охорони здоров’я з Державного бюджету з 01.04.2020р., керуючись Законом України ««Про державні фінансові гарантії медичного обслуговування населення», з метою збереження бібліотечного фонду Дрогобицької медичної бібліотеки відділу охорони здоров’я виконавчих органів Дрогобицької міської ради, керуючись Законом України «Про бібліотеки та бібліотечну справу», Законом України «Про культуру», керуючись ст.25, ст.26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи протокол постійної комісії ради з питань освіти, культури, молодіжної політики, сім’ї, спорту, туризму, інформації, охорони здоров’я, праці та соціального захисту населення № 80 від 10.03.2020, міська рада вирішила:
1. Провести передачу нефінансових активів (бібліотечних фондів та інших основних засобів , запасів) Дрогобицької медичної бібліотеки з балансу відділу охорони здоров’я виконавчих органів Дрогобицької міської ради (В.Чуба) на баланс відділу культури та мистецтв виконавчих органів Дрогобицької міської ради (О.Яводчак).
2. Створити комісію для передачі з балансу відділу охорони здоров’я виконавчих органів Дрогобицької міської ради (В.Чуба) на баланс відділу культури та мистецтв виконавчих органів Дрогобицької міської ради(О.Яводчак) нефінансових активів Дрогобицької медичної бібліотеки, що знаходиться за адресою: м. Дрогобич, вул. Самбірська,76 (приміщення міської бібліотеки №3) у складі:
Голови комісії:
О.Яводчак – начальник відділу культури та мистецтв виконавчих органів Дрогобицької міської ради.
Членів комісії:
Т.Марцих – головного бухгалтера відділу культури та мистецтв Дрогобицької міської ради;
І.Мацур – головного бухгалтера відділу охорони здоров’я виконавчих органів Дрогобицької міської ради;
М.Брийовська – провідний бухгалтер відділу охорони здоров’я виконавчих органів Дрогобицької міської ради.
3. За результатами проведеної роботи комісії в термін до 31.03.2020 (включно) оформити акт прийому – передачі нефінансових активів(бібліотечного фонду та інших основних засобів, запасів), що знаходяться за адресою: м. Дрогобич, вул. Самбірська,76 (приміщення міської бібліотеки №3), з балансу відділу охорони здоров’я виконавчих органів Дрогобицької міської ради на баланс відділу культури та мистецтв виконавчих органів Дрогобицької міської ради.
4.Контроль за виконанням рішення сесії покласти на першого заступника міського голови І.Германа.

Міський голова Т.Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту